Star TV dizisi serçe sarayı ekrana veda ediyor

Star TV dizisi serçe sarayı ekrana veda ediyor Bir dizi daha final yaparak veda ediyor

Dünyanın en büyük yapım şirketi Endemol Shine Türkiyenin yapımcılığını üstlendiği, Songül Öden, Mert Fırat ve Alican Yücesoyun başrollerini paylaştığı, Ömür Atayın yönettiği Serçe Sarayı Pazar günü yayınlanacak 13. bölümüyle ekrana veda ediyor. Serçe Sarayı Mart ayından beri izleyiciyle buluşuyordu.

14 Haziran Pazar günü saat 22.45 de Star TVde ekrana gelecek dizinin final bölümünün konusu şöyle:

Ali Rızanın kendisinden sakladığı gerçeği öğrenen Serçe, büyük bir şaşkınlık ve hayal kırıklığı içerisinde mahalleye döner. Serçeden ayrılmayı hiç istemeyen Ali Rıza, durumu Serçeye açıklamak ister ancak Serçe onu dinlemez. Serçe, çocuklarıyla beraber en yakın arkadaşı Sülanın evine yerleşir. Süla ile birlikte çalışmaya başlayan Serçe bu sayede kendi evinin taksitlerini ödeyerek geri alabilecektir.

ALİ RIZA KAZA GEÇİRİYOR

Serçeyi yeniden mahallede gördüğü için çok mutlu olan Kadir ne yaparsa yapsın yine de Serçeden yüz bulamaz. Ali Rıza da Serçenin peşini bırakmaya niyetli değildir. Serçenin kendisine dönmeyeceğini anlayan Ali Rıza büyük bir kaza geçirir ve tüm dengeler değişir.

SERÇE SARAYI Songül Öden, Mert Fırat ve Alican Yücesoylu Serçe Sarayı ise 14 Haziranda ekrana gelecek olan 13. bölümüyle final yapacak. Serçe isimli dul bir kadının kendisinden saklanan gerçeklerle yüzleşmesi ile gelişen olayları konu alan dizinin yapımcılığını Endemol ve Bazı Filmler üstleniyordu.
SERÇE SARAYI
Songül Öden, Mert Fırat ve Alican Yücesoylu Serçe Sarayı ise 14 Haziranda ekrana gelecek olan 13. bölümüyle final yapacak. Serçe isimli dul bir kadının kendisinden saklanan gerçeklerle yüzleşmesi ile gelişen olayları konu alan dizinin yapımcılığını Endemol ve Bazı Filmler üstleniyordu.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir