Tv8 Bana Baba Dedi dizisi neden yayınlanmıyor?

Tv8 Bana Baba Dedi dizisi neden yayınlanmıyor? 3 Adamın iddialı dizisine reyting şoku

Bana Baba Dedi dizisi bitti mi? Başrollerini Oğuzhan Koç, Yağmur Tanrısevsin, İbrahim Büyükak ve Eser Yenenler gibi isimlerin paylaştığı, yabancı bir diziden uyarlama olan Baba Baba Dedinin yeni bölümü bir kez daha ekranlara gelmedi.
Son olarak 29 Mayısta izleyiciler karşısına çıkan Bana Baba Dedi dizisinin bittiği iddia ediliyor. İddialara göre son dönemlerde iyi bir reyting grafiği çizemeyen dizi Acun Ilıcalı tarafından yayından kaldırıldı. Dizinin gününü doldurabilmek için Survivor All Starın yeni bölümleri de Perşembe gününe kaydırıldı. Final bile yapılmasına izin verilmeyen dizinin tamamen yayından kaldırılıp kaldırılmayacağı ise bilinmiyor. Üç Adamın yer aldığı dizi, Survivor All Starın bitmesiyle birlikte yeniden ekranlara dönebilir. Survivor All Starın bitmesiyle birlikte yaz dizisi olarak ekranlara gelebilecek olan Bana Baba Dedi, kaldığı yerden devam edebilir. Fakat ne Acun Ilıcalı, ne de Üç Adam konu ile alakalı bir açıklamada bulunmadılar.

Acun Ilıcalı ve Üç Adamın sessiz kalması ve konu ile ilgili açıklamalarda bulunmaması ise iddiaları doğruladı. Bana Baba Dedi, düşük reytingler yüzünden yayın hayatını bitirdi. Alınan duyumlara göre TV8′deki şov programlarına yaz sezonunun geçmesinin ardından devam edecek olan 3 Adam ekibinin yanı sıra son dönemlerin gözde ismi Yağmur Tanrısevsin ise yapımcıların büyük ilgi odağı oldu. Tanrısevsinin yeni sezonda sürpriz bir projeyle ekranlara döneceği konuşuluyor.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir