Sevilen Poyraz Karayel dizisinden müthiş sezon finali

Sevilen Poyraz Karayel dizisinden müthiş sezon finali Poyraz Karayel finaliyle izleyenleri ağlattı

Poyraz Karayel sezon finali bölümünde neler oldu?
Kanal Dnin bu sezonki en başarılı yapımı olan Poyraz Karayel dün akşam ekrana gelen 24. bölümüyle sezon finali yaptı. Ocak ayında yayınlanmaya başlayan Poyraz Karayel dizisi ilk bölümden itibaren büyük bir reyting başarısı yakalarken, her bölümüyle sosyal medyada da en fazla konuşulan konulardan oldu. Kısa sürede izleyiciyi kendisine bağlayan başrollerinde Musa Uzunlar, İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlunun rol aldığı dizide Zülfikar gibi yan karakterler de fenomen oldu.

Poyraz Karayelin sezon finalinde sırlar ortaya çıktı. Kanal Dnin izlenme rekorları kıran dizisi PoyrazKarayel muhteşem bir bölümle sezon finali yaptı. Dizinin son bölümünde duygusal sahneler izleyenleri etkiledi. Twitterda dizi ile ilgili bir çok twit paylaşılırken geceye damga vuran sahnelerden biride Çiğdem ile Zülfikarın ayrılık sahnesi oldu.

POYRAZ KARAYEL SEZON FİNALİ BÖLÜMÜ ÖZETİ

Merakla beklenen Poyraz Karayel 24. bölümü izleyicilerinin nefeslerini kesen sahneleriyle ekrana geldi. Hayattan umudunu kesen ve ölümü bekleyen Poyraz, son anda Ayşegülü rehin alarak ölüm çemberinden kurtulur ve Mümtazdan intikam almaya karar verdi. Poyraz Karayel sezon finalinde Bahri ve adamları yakalanarak mahkemeye çıkarıldı. Ayşegül ise her şeyi arkasında bırakarak uzaklara gitmeye karar vermişti. Fakat, Poyraz onu durdurmak için son bir hamle yapmaya karar verdi. Poyraz ve Ayşegül, Zaferin oyununu bozmak için el birliği ile mücadele etme kararı aldı. Bahri ise Poyrazın infaz emrini yeniden verdi. Poyraz Karayel sezon finali bölümünde baş düşman Zafer , Bahri Baba ve ekinin cezaevine girmesinin ardından evinde bir kutlama partisi verdi. Kendi imparatorluğunun ilan edildiğini duyuran Zafer, Bahri Babayı da arayarak bu haberi verdi. Hatta yakın dostlarının da davette olduğunu söyledi. Tam o sırada davette bulunanlar ellerinden çıkardıkları çakılarla ile Zaferi öldürdü.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir