Acil Aşk Aranıyor dizisinde sürpriz dolu bölüm

Acil Aşk Aranıyor dizisinde sürpriz dolu bölüm Show TVnin fenomen dizisi Acil Aşk Aranıyor, bu hafta ekrana gelecek sürpriz gelişmeleriyle izleyicilerini şaşırtacak.

Med Yapım imzalı dizinin, hem eğlenceli hem de romantik sahnelerinin yer aldığı yeni bölüm tanıtımı ise dün akşam yayınlandı.
Acil Aşk Aranıyorun Pazar akşamı Show TVde yayınlanacak yeni bölümünde; Yaralı Yüzlü Adam Nisanı, Sinana ve sevdiklerine zarar vermekle tehdit eder. Sinana henüz kavuşan Nisan onu kaybetmek istemez ve uzak durmaya karar verir. Sinana zarar gelmemesi için ondan köşe bucak kaçmaya çalışacaktır.
Aylanın lise arkadaşı Çiğdem küçük bir rahatsızlıktan dolayı hastaneye gelir. Çiğdem Aylanın geçmişte ortaya attığı bir iddiayı ona hatırlatınca, Ayla Berzanla olan ilişkisini saklamak zorunda kalır. Berzan Aylanın hareketinin altında kalmayacak, bu yalan oyununa kendisini de dahil edecektir.
Abidinin Nisanla olan ilişkisinin yalan olduğunu öğrenen Hasan çok sinirlidir. Tam işkence edecekken şans eseri hayatını kurtarınca Abidine borçlanır ve restoranının işletmesini ona vermeye karar verir. Bu durum karşısında heyecanlanan Abidin, başına türlü türlü belalar alacaktır.acil-aşk-aranıyor-dizis

Yönetmen koltuğunda Barış Kırımşelioğlunun oturduğu, senaryosunu Gökhan Horzumun kaleme aldığı dizinin güçlü oyuncu kadrosunda; Serhat Teoman (Sinan), Duygu Yetiş (Nisan), Rojda Demirer (Ayla), Tamer Tıraşoğlu (Berzan), Sinem Uçar (Asuman), Gökhan Soylu (Murat), Serkan Öztürk (Malik), Sertan Erkaçan (Abidin), Sedef Şahin (İpek) ve Emre Yanık (Ali) rol alıyor.

Acil Aşk Aranıyor, sürprizlerle dolu yeni bölümüyle 28 Haziran Pazar akşamı saat 21.00 de Show TV de!

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir