Arka Sokaklar dizisinden beş ayrılık bir geri dönüş

Arka Sokaklar dizisinden beş ayrılık bir geri dönüş Kanal değiştiren Arka Sokaklarda Rıza Babanın ekibi de değişti!

ATV’ye transfer olan Arka Sokaklar dizisinde bir ayrılık daha yaşandı. 9 sezon boyunca Kanal Dde yayınlanan Erler Film imzalı televizyon klasiği Arka Sokaklar dizisi yeni kanalında yeni oyuncu kadrosuyla geliyor. Eylül ayından itibaren artık ATVde ekrana gelecek olan Arka Sokaklar dizisinde bir ayrılık daha yaşandı. Arka Sokaklar dizisinin oyuncu kadrosuna 9. sezonda dahil olan oyuncu Can Nergis yeni sezonda dizinin kadrosunda yer almayacak. Can Nergis, dizide Onur Yalçın adında komiseri canlandırıyordu.

Geçen sene Arka Sokaklarda rol alan çok sayıda oyuncu diziye veda etmişti. Arka Sokaklarda uzun yıllardır oynayan Uğur Pektaşın yanı sıra geçen sezon rol almaya başlayan Gizem Soysaldı ile Gülcan Arslan yeni sezonda rol almayacak.
GArka Sokaklar’da Rıza Babanın ekibinden Can Nergis de diziden ayrıldı.

ÜNLÜ OYUNCU EKİBE GERİ DÖNÜYOR

Yapımcılığını Erler Film’in üstlendiği, başrollerinde Zafer Ergin, Özgür Çoban, Şevket Çoruh gibi isimlerin yer aldığı fenomen dizi Arka Sokaklar’ın 10. sezonu için kadro yenileniyor. Diziden daha önce de İlker İnanoğlu, Gülcan Aslan, Beril Kayar ve Müge Boz da ayrılmıştı. Diziye 10. sezonda sürpriz oyuncular katılacak ve Rıza Babanın ekibi yeni isimlerden oluşacak. Arka Sokaklarda uzun yıllar rol alan ve daha sonra diziden ayrılan Murat Komiser rolündeki Uğur Pektaş da yeni sezonda diziye dönüyor. Arka Sokaklar sürpriz oyuncu kadrosuyla Eylül ayında ATV ekranlarında olacak.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir