11 Ağustos 2015 Salı reyting sonuçları acıklandı

11 Ağustos 2015 Salı reyting sonuçları listasi acıklandı 11 Ağustos 2015 Salı TNS reyting sonuçlarına göre Adı Mutluluk mu Sevilla Barcelona maçı mı daha fazla izlendi?

11 Ağustos 2015 Salı TNS reyting sonuçları . 11 Ağustos Salı reyting sonuçlarına göre Fox TV’de yayınlanan Adı Mutluluk dizisi en fazla izlenen dizi oldu. TRT1′de canlı olarak yayınlanan UEFA Süper Kupa Barcelona-Sevilla final maçı reytinglerde en fazla izlenen programlardan oldu. Adı Mutluluk dizisinin ardından reytinglerde Kanal D’de yayınlanan Olur Olur ve Star TV’deki Kapımdaki Casus ile İntikamın Bedeli filmleri ile Show TV’deki Kapışma yarışması en fazla izlenen programlar arasında yer aldı. 11 Ağustos Salı gününe ait TNS’nin ilk 100 program Total ve AB reyting sonuçları listesi sabah saatlerinde açıklanınca sitemizde yayınlanacaktır.

Yaz aylarından en fazla izlenen diziler arasında yer alan Adı Mutluluk’ta İzmir’den İstanbul’a gelen ve öğrenci yurdunda kalan gençlerin hayatını konu ediniyor.

Reyting Nedir?

İzlenme payına göre değerlendirilen ve AGB tarafından 1988 yılından beri gerçekleştirilen ölçme olayıdır. Yaklaşık 2200 haneye yerleştirilen ve bizler tarafından bilinmeyen reyting ölçme cihazları o gece ya da o gün en fazla izlenen programları liste halinde ortaya koyuyor bu işlemi az önce belirttiğim gibi AGB gerçekleştiriyor. Adaleti konusunda bir belirleyicilik yok ancak daha fazlasını gerçekleştirmekte şu an için mümkün değil.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir