Yılanların Öcü yeni sezonda sürpriz oyuncu

Yılanların Öcü yeni sezonda sürpriz oyuncu Yılanların Öcü dizisine yeni oyuncu

Koliba Film’in izlenme rekorları kıran dizisi Yılanların Öcü, yeni sezonda yeni oyuncularıyla ekrana gelmeye hazırlanıyor. Ünlü sanatçı Korel Cezayirli, dizinin yeni sezon çekimleri için kamera karşısına çıktı. ‘Kenan’ karakteriyle Cezayirli’nin de rol aldığı Yılanların Öcü’nün Yeni Sezon 45. Bölümü, 30 Eylül’de Show TV ekranına gelecek.

Senaryosunu Esen Ali Bilen, Makbule Kosif ve Eda Tezcan’ın kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Cemal Şan oturuyor. Yılanların Öcü’nde başrolleri, Cemal Toktaş, Hande Soral, Ahmet Varlı, Rüçhan Çalışkur, Servet Pandur, Hande Kaptan, Mehmet Atay ve Burak Can paylaşıyor.

Sezon finaliyle nefes kesen Yılanların Öcü yeni sezonu 43. bölümü ile bugün başlıyor. Merekla beklenen Yılanların Öcü yeni bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak.

Geçtiğimiz sezonun iddialı dizisi Yılanların Öcü yeni bölümleri ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Çarpıcı sezon finali ile izleyicilerini merakta bırakan Yılanların Öcü 43. bölümü ile ekranlara hızlı bir dönüş yapacak. Sezon finalinde sevdiği adam ve oğlu arasında kalan Fatma’nın nasıl bir seçim yapacağı belli olacak. Başrollerini; Cemal Toktaş, Hande Soral, Rüçhan Çalışkur, Nail Kırmızıgül, Ahmet Varlı, Mehmet Atay gibi isimlerin paylaştığı Yılanların Öcü 43. bölümü ile bu akşam saat 20.00′de Show Tv’de!

YILANLARIN ÖCÜ 43. BÖLÜM ÖZETİ

Yılanların Öcü yeni bölümünde; Fatma için, bir yanda bebeğinin hayatı diğer yanda sevdiği adamın hayatı söz konusudur. Bayram oğlunun hayatını düşünerek Fatma’dan kendini vurmasını ister. Bu tuzağı hazırlayan Kamuran’ın bilmediği ise; Bayram’ın büyük oyunuyla yüzleşeceğidir. Yılanların Öcü dizisinin 43. bölümünde Fatma ve Bayram, Salih’i kurtarmak için bir an önce harekete geçmek isterken, şimdi karşılarında intikam hırsıyla deliye dönen Hatçe, yaralı kalbiyle Haceli ve tüm kötülüğü ile onlara adım adım gelen Kamuran vardır. Sessiz bir fırtına hepsini savurmak üzere yaklaşmaktadır.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir