Hatırla Gönül 11. bölüm sürpriz yeni fragmanı yayınlandı

Hatırla Gönül’ün 11. bölüm sürpriz yeni fragmanı yayınlandı Star’da her Pazar akşamı ekrana gelen dizi Hatırla Gönülün 11. bölüm sürpriz yeni fragmanı yayınlandı. Farklı senaryosu ile dikkat çeken Hatırla Gönül yeni bölümünde neler olacağı merak konusu oldu. İşte Hatırla Gönül 11. yeni bölüm fragmanı ve dahası

Most Productionın yapımcılığını üstlendiği dizi Hatırla Gönül yeni bölümüyle 27 Aralık Pazar akşamı saat 20.00da starda kaldığı yerden devam edecek. Senaryosunu Deniz Yeşilgün ve Esra Çetekin yazdığı, yönetmen koltuğunda da Gül Oğuzun oturduğu Hatırla Gönülün merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Hatırla Gönül 11. yeni bölüm fragmanı ve son bölümünde yaşananlar.

HATIRLA GÖNÜL 11. BÖLÜM FRAGMANI


HATIRLA GÖNÜL SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Hatırla Gönül son bölümünde, Yusuf Gönül’ü yeniden kazanabildi mi? Jülide aklını toplamak için evden uzaklaşıp yalnız kalmak ister. Ancak gittiği yerde onu takip eden Yusuf’la karşılaşır. Kim olduğunu ve geçmişte ne yaşadığını anlamak isteyen Jülide onunla vakit geçirir, Yusuf ise onu yeniden kazanmak için elinden geleni yapar.

Jülide’nin isteğiyle dostla düşmanın bir araya geldiği bir yemek organize etmek zorunda kalan Tekin gecenin iyi geçmesi için uğraşır. Gönül ve Tekin’e yönelen büyük tehlikeyi öğrenen Yusuf buna engel olmaya çalışırken kendisi başka bir tehlikenin içine düştü.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir