Beni Affet son bölümünde şoke eden gelişme

Beni Affet son bölümünde şoke eden gelişme Star ekranlarında hafta içi hergün yayınlanan Beni Affet dizisi 892. bölümü nefes kesti. Heyecanın dorukta olduğu Beni Affet son bölümünde Cüneyt, Hasret’te yaptıklarının hesabını soracak mı? merak konusu olmuştu. İşte Beni Affet son bölümü ve yaşanan şok gelişmeler haberimizde

Türkiye ’nin en çok izlenen günlük dizisi Beni Affet 893. yeni bölümü ile kaldığı yerden devam edecek. Başrollerini Mert Altınışık, Gaye Turgut Evin, Murat Danacı, Şeyma Korkmaz, Nusret Şenay, Ulviye Karaca, Zeynep Yasa, Ötüken Hürmüzlü’nün paylaştığı Beni Affet dizisi hafta içi hergün izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Peki Beni Affet son bölümünde neler oldu? İşte o ayrıntılar..

Beni Affet 893. bölümü 18 Ocak 2016 Pazartesi akşamı saat 17:00dan itibaren TV ekranlarında olacak.

BENİ AFFET SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

İnci’nin bebeğinden alınan örneğin Yusuf’la uyumlu olup olmadığının netleşmesiyle birlikte, Yusuf’un ameliyata alınması beklenmektedir. Bebeğin bulunuşuyla rahat bir nefes alan Mahir ve Kader ise dünya evine girerler.

Hasret’in Güneş’e olan davranışlarından rahatsız olan Feride, kızıyla artık sadece Cüneyt’in ilgilenmesini ister. Gerçekleri öğrenen Cüneyt, Hasret’ten yaptıklarının hesabını sorar. Sedat’ın tekin bir adam olmadığını anlatan Feride, Cüneyt’i ona karşı dikkatli olması konusunda uyarır.

Yayın Günü : 15 Ocak Cuma
Yayın Saati : 17.00

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir