Beni Affet son bölümünde neler oldu? seyret

Beni Affet son bölümünde neler oldu? seyret Star Tvnin sevilen dizisi Beni Affet 902. Bölümü ile ekrana geldi. Son bölümü ile tüm dikkatleri üzerine çeken Beni Affet dizisi yeni bölümünde neler olacağı merak konusu oldu. İşte Beni Affet son bölümünde yaşananlar ve yeni gelişmeler

Türkiye ’nin en çok izlenen günlük dizisi Beni Affet 903. yeni bölümü için heyecan dorukta. Başrollerini Mert Altınışık, Gaye Turgut Evin, Murat Danacı, Şeyma Korkmaz, Nusret Şenay, Ulviye Karaca, Zeynep Yasa, Ötüken Hürmüzlü’nün paylaştığı Beni Affet dizisi hafta içi hergün izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Peki Beni Affet son bölümünde neler oldu? İşte o ayrıntılar..

Beni Affet 903. bölümü 1 Şubat Pazartesi saat 17:00dan itibaren Star TV ekranlarında olacak.

BENİ AFFET 902. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Beni Affet son bölümünde, Cüneyt tüm gerçekleri öğrendi. Yusuf’un hastalığına çare bulmak için sözde Romanya’ya gidip, Yusuf’un hayatını kurtaracak olan donörü getireceğini söyleyen Demir’in amacı Bahar’ın kahramanı olmaktır. Mahir’in yıllardır yüzünü görmediği annesi Neriman’ın, Kader’in karşısına çıkışındaki asıl amaç nedir?

Feride’nin öleceğine inanamayıp başka bir doktora daha durumu gösteren ve Sedat’tın tahlilleri değiştirmiş olabileceğinden şüphelenen Cüneyt, acaba ne gibi gerçeklere ulaşabilecektir? Topun ucunda olmaktan korkan Hasret ve Solmaz ise yana yakıla Ahmet’e ulaşmaya çalışmaktadırlar.

Yayın Günü : 29 Ocak Cuma
Yayın Saati : 17.00

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir