Kertenkele 51. bölümde kahkaha var

Kertenkele 51. bölümde kahkaha var Kertenkele dizisi izleyenlerini yine maceralara sürüklemeye devam ediyor. ATVnin sevilerek izlenen dizisi Kertenkelenin bu hafta yayınlanacak bölümünde neler olacak? İşte Kertenkele 51. bölümden fragman ve detaylar

ATVnin heyecanlı dizisi Kertenkele 51. bölüm fragmanı yayınlandı. ATV’nin kahkahası bol dizisi Kertenkelenin bu hafta yayınlanacak bölümünde neler olacak? İşte Kertenkele son bölümden detaylar..

51. Bölüm Özeti

06 Şubat 2016, Cumartesi 20:00

Zekâsı ve sıra dışı yetenekleri sayesinde İstanbul polisi tarafından bir türlü ele geçirilemeyen profesyonel bir hırsız olan Kertenkelenin Hayatın yalan olsa da aşkın gerçek olsun dedirten hikayesi. Dizi, yapımcı Yalçın Şen imzasını taşıyor. Yapım Atölyesi tarafından yapılan dizinin senaryosu Hakan Kandal, Ayça Mutlugil ve Kemal Çelike ait. Dizinin uygulayıcı yapımcısı da Erdoğan Sevinç.

KERTENKELE SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kertenkeleyi, Zehraya zarar vermekle tehdit eden Baron, amacına ulaşmıştır. Kertenkele, Zehrayı tehlikeden uzak tutabilmek için Barona çalışmak zorunda kalır. Ünsal ve Kertenkele’nin 1000 yıllık bir Bizans kolyesini müzeden çalmaları gerekmektedir.

Öte yandan Zehra, Kertenkeleyi karanlık işlerden uzak durması konusunda sıkıştırmaktadır aksi takdirde Kertenkele ile evlenmeyecektir. Kertenkele, Baronun tehdidiyle Zehranın baskısı arasında sıkışıp kalır. Zehrayı Kertenkeleyle evlendirmeye kararlı olan Tülin ve Semih ikilisi ise Melisin planlarını bozmak için harekete geçer.

Küçük Şeymayı sahiplenen Levent, Şeymayı karakolun önüne bırakan kadınla karşılaşır; kadının Şeymayla ilgili sakladığı büyük sır bütün dengeleri alt üst edecektir. Kertenkele ve Ünsalın müzeden çaldıkları Bizans kolyesi Zehranın eline geçer ve şimdi ikilinin kolyeyi Zehradan çalması gerekmektedir.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir