İlişki Durumu Karışık 29. bölüm yeni fragmanında şok

İlişki Durumu Karışık 29. bölüm yeni fragmanında şok SHOW TVnin sevilen dizisi İlişki Durumu Karışık 29. bölüm 3. fragmanını yayınladı. Cumartesi akşamı ekrana gelecek olan yeni bölümde Elifin hamile olmadığı ortaya çıkıyor. Peki Ayşegül ve Can bu durum karşısında ne yapacak? İlişki Durumu Karışık 29. bölüm fragmanları ve ayrıntılar haberimizde.

Yapımcılığını MF Yapım-Faruk Bayhan’ın üstlendiği “İlişki Durumu: Karışık” dizisinin güçlü oyuncu kadrosunda; Seren Şirince (Ayşegül), Berk Oktay (Can), Pamir Pekin (Murat) ve Eda Ece (Elif) rol alıyor.

Bülent İşbilen’in yönettiği dizinin senaryosunu ise Banu Kiremitçi Bozkurt kaleme alıyor.

“İlişki Durumu: Karışık”ın 29. bölümünde; Elif ve Mediha’nın söylediği hamilelik yalanı ayaklarına dolanmak üzeredir. Gerçeğin ortaya çıkmasından endişe eden ikili, Gülendam’ın iplerini eline almaya çalışır. Can, Ayşegül’ün Murat’a gidişiyle yıkılır. Elleri arasından kayıp giden Ayşegül’e yakın olabilmek artık onun için bir hayaldir. Mediha’nın Naci için söylediği “sevgilim” yalanı işlerin bir anda karışmasına sebep olur! Can’ın bu durumu öğrenmesi Naci ve Mediha ilişkisine bambaşka bir boyut katacaktır! Bir karar vermesi gereken Gülendam bütün gemileri yakıp gerçekleri gün yüzüne kavuşturacak mıdır?

“İlişki Durumu: Karışık”, aşk, kıskançlık, gurur, dostluk ve yanlış anlamaların el ele gideceği yeni bölümüyle Cumartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 29. BÖLÜM 3. FRAGMANI

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 29. BÖLÜM 2. FRAGMANI

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

“İlişki Durumu: Karışık”ın 28. bölümünde; Hafızası yerine gelen Ayşegül, Can’a karşı büyük bir öfke beslemektedir. Can’ı bir daha asla yakınında görmek istemez. Ancak Can’ın ne Ayşegül’den ne de İso’dan uzak durmak gibi bir niyeti vardır! Ayşegül’ün iş yemeğine Murat damgasını vurur. Murat’ın attığı bir adım Ayşegül’le arasında soğuk rüzgarlar estirir.

Murat, Ayşegül’ün kırılan kalbini Can’ın engellemelerine rağmen onarabilecek midir? Elif, Can’ın giderek kendisinden uzaklaştığının farkındadır. Mediha bu duruma el atar. Bu sırada Mediha’nın kendisine ilgisi olduğu fikrinden gram sapmayan Naci ise Mediha ve İsmail’i restorana yemeğe davet eder. Restoranda yaşanacaklar Mediha’nın ayağına bir bir dolanır! Ayşegül’ün hala kendisini sevdiğine emin olan Can, Ayşegül’le buluşmayı kafasına koyar.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir