Diriliş Ertuğrul 46. bölüm yeni fragmanında oba karışıyor

Diriliş Ertuğrul 46. bölüm yeni fragmanında oba karışıyor TRT 1in rekortmen dizisi Diriliş Ertuğrul 46. bölüm fragmanı ile herkesi heyecanlandırdı. Çarşamba akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek olan Diriliş Ertuğrulda oba yine karışıyor. Diriliş Ertuğrul 46. bölüm fragmanı ve dahası haberimizde.

Ertuğrul ve alpleri çıktıkları yolculukta yeni maceralar yaşamış, yeni kişiler tanımışlardır. Yaptıkları bu yolculuk onları bir hayli etkilemiştir. Ertuğrul’un yokluğunda oba yine karışmıştır. Sungur Tekin’in Hayme Ana’nın otağında çalınan mührü ve Selcan’ın kaçırılması obadaki huzuru bir kez daha kaçırmıştır. Gümüştekin ve Aytolun bütün yaşanılanlardan son derece memnundur.

Hamza ile plan yapan Gündoğdu bir kez daha Hamza tarafından aldatılacak mıdır? Selcan’ı Noyan’ın yanında neler beklemektedir? Tangut’un yakalayıp Noyan’a getirdiği kişi kimdir? Hayme Ana kimleri sorguya çekecektir? Sungur Tekin annesine kimden şüphelendiğini söyler? Aytolun ve Gümüştekin’in yeni planları nelerdir? Ertuğrul’un tanışacağı kişi onun hayatını nasıl etkileyecektir?

Gündoğdu kardeşi Sungur Tekin ile neden karşı karşıya gelecektir? Gündoğdu, Selcan’ı kurtarmak için ne yapacaktır? Selcan, Noyan’ın elinden kurtulabilecek midir? Bütün obayı ayağa kaldıran olay nedir?

Diriliş Ertuğrul 46. bölümü ile Çarşamba akşamı TRT 1de..

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 46. BÖLÜM FRAGMANI

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sungur Tekin’in gelişi nasıl bir etki meydana getirecektir?Ertuğrul abisi Sungur Tekin’in gönderdiği haber üzerine Noyan’ın ordusuna yapılacak baskına katılmayarak kervansaraya gitmiştir. Gündoğdu’nun yönettiği operasyonla Moğol birliğine büyük bir darbe vurulmuş, inleri başlarına yıkılmıştır. Her iki oba beyleri ve alplerinin birlikte gerçekleştirdiği bu baskın, obada büyük bir çoşku meydana getirmiştir.. Diğer yandan Ertuğrul yaralanan abisi Sungur Tekin’i obaya geri getirmiştir. Yıllar sonra obaya dönen Sungur Tekin’in gelişi nasıl bir etki meydana getirecektir? Ağır yaralanan Sungur Tekin kurtulabilecek midir?

Uzun bir zamandan sonra oğluna kavuşan Hayme Ana’nın tepkisi ne olacaktır? Bütün olanlara rağmen mücadelesine devam eden Noyan’nın yeni planı nedir? Obada planları için Noyan’a yardım eden kişi kim? Obada büyük bir deprem etkisi meydana getirecek olay nedir? Hamza, Gündoğdu’ya Sungur Tekin’le ilgili hangi sırrı söyler? Kolyenin peşine düşen Selcan’ın yeni hamlesi ne olacaktır? Gümüştekin ve Aytolun’un uç beyliği için atacakları büyük adım nedir? Hayme Ana’nın otağını bekleyen tehlike nasıl gün yüzüne çıkacaktır?

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir