İlişki Durumu Karışık 33. bölüm fragmanı yayınlandı

İlişki Durumu Karışık 33. bölüm fragmanı yayınlandı SHOW TVnin ilgiyle takip edilen dizisi İlişki Durumu Karışık 33. bölüm fragmanını yayınladı. Cumartesi akşamı ekrana gelecek olan dizinin yeni bölümünde Can, Ayşegüle kendini affettirmeye çalışıyor. İlişki Durumu Karışık 33. bölüm fragmanı ve dahası haberimizde

Can kendini Ayşegüle affettirmek için her yolu deniyor!

Show TV’nin ekrana damgasını vuran projelerinden “İlişki Durumu: Karışık”; aşk, kıskançlık, gurur, dostluk ve yanlış anlamaların el ele gideceği bir aşk oyunu hikayesi. Dizide neşe, duygusallık ve heyecan da hiç eksik olmuyor.

Başrollerinde Seren Şirince, Berk Oktay, Pamir Pekin ve Eda Ece’nin yer aldığı dizinin yapımcılığını MF Yapım-Faruk Bayhan’ın üstleniyor.

Yönetmen koltuğunda Bülent İşbilenin oturduğu dizinin senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt kaleme alıyor!

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 33. BÖLÜM FRAGMANI

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

“İlişki Durumu: Karışık”ın 32. bölümünde; Ayşegül ve Murat evlilik hazırlıklarına başlarlar. Can ise İsmail sayesinde gerçekleri görür ve Ayşegül’ü tekrar elde edebilmek için çabalamaya başlar. Ama ne yaparsa yapsın onu bir türlü ikna edemeyince geriye son bir çare kalır; Ayşegül’ü düğünden kaçırmak. Handan, İsmail ve Gülendam Can’a yardım edecekler midir? Can bu planı başarıp Ayşegül’le Murat’ın nikah masasına oturmasına engel olabilecek midir?

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir