Survivor da bu hafta kim elenenecek? Smse kalan isimler şaşırttı

Survivor da bu hafta kim elenenecek? Smse kalan isimler şaşırttı Ekranların vazgeçilmez yarışma programı Survivorda dokunulmazlık ve konsey heyecanı geçtiğimiz günlerde yaşandı. Gerin geçen konseyin ardından Survivordan elenmek için Gizem Kerimoğlunun adı çıktı. Nihal Candanda ikinci eleme adayı olarak belirlendi. Peki Survivorda bu hafta kim elenenecek? İşte o ayrıntılar

Tv8de izlenme rekorları kıran Yarışma programı Survivorda her iki takım da kıyasıya mücadele etmeye devam ediyor.Yüzleşmelerin ve tartışmaların yaşandığı, dokunulmazlık Oyununun kritiklerinin yapıldığı konsey ise yine bir hayli gergin geçti. Smse kalan isimler şaşırttı! Peki yarışma için kritik derecede önemli olan dokunulmazlık oyununu kazanan takım hangisi oldu? Survivorda bu hafta elemeye kimler kaldı? Survivor eleme gecesinde yaşananlarda dair detaylar haberimizde!

Survivor‘da Dokunulmazlık yarışmasını kaybeden Gönüllülerde elemeye kalan 2 isim belli oldu. Gizem Kerimoğlu ilk aday seçilirken Nihal Candan ise ikinci eleme adayı olarak belirlendi. Nihal ve Gizem Kerimoğlu’nun yanına SMS oylamasında 1. olan yarışmacının seçeceği bir isim 3. aday olacak.

Bu haftaki dokunulmazlık özellikle Ünlüler için önemliydi, çünkü hem sağlık sorunları nedeniyle hem de performansları nedeniyle takımlarından fazlasıyla kişi eksilmişti. Bunun bilincinde olan Ünlüler, tüm güçlerini ortaya koyarak başarılı bir sonuç elde etti ve bu hafta dokunulmazlık alarak takımlarını koruma hakkı elde etti. Yani Survivorda kim elendi? sorusuna yanıtın Gönüllüler arasından çıkacağı netleşti. Elemeye kalacak ilk iki ismi bireysel dokunulmazlık alan İbrahim ve Gönüllüler takımı belirledi. Gönüllüler takım olarak yaptıkları oylamada Gizem Kerimoğlunun adını söyledi. Bireysel dokunulmazlık alan İbrahim ise Nihal Candanın adını verdi. Nihal ve Gizem Kerimoğlunun yanına SMS oylamasında 1. olan yarışmacının seçeceği bir isim 3. aday olacak.

KONSEYDE GERGİN ANLAR

Survivorda her iki takımda da bölünmeler var ancak Gönüllüler takımı arasındaki bu bölünmenin çok daha keskin olduğu hem dokunulmazlık oyununda hem de konseyde sık sık hissediliyor. Bu haftaki konseyde de değişiklik olmadı, Semih-Gizem ve diğerleri olarak anılan Gönüllüler takımı yine karşı karşıya geldi. Geçtiğimiz hafta arkadaşları taraflarından oyun dışı bırakılan Semih Öztürk ve Gizem Kerimoğlu, bu hafta kendi istekleriyle oyuna dahil olmayınca Gönüllüler takımının diğer üyelerinin sert eleştirilerine hedef oldu. Survivorın hem sunucusu hem de yapımcısı Acun Ilıcalı da böyle bir durumla daha önce karşılaşmadığını ifade etti ve Bir takımın ikiye bölünmesinin çok daha üstüne çıkmış bir durum diyerek durumun ne kadar sıradışı olduğuna vurgu yaptı.

GİZEM KERİMOĞLU KİMDİR?

30 Ekim 1988 İstanbul doğumlu olan Gizem Kerimoğlu, Bulgaristan göçmeni bir ailenin iki çocuğundan birisidir. Eski bir futbolcu olan genç yarışmacı, aynı zamanda oyunculuk da yapmaktadır.Deniz Erdemden 2015 yılında Tiyatro Oyunculuğu eğitimi alan Gizem Kerimoğlu, 2015 yılının sonlarından beri de Akademi 35,5 Sanat Evinde Kamera Önü Oyunculuğu Eğitimi almaktadır.

NİHAL CANDAN KİMDİR?

Aslen Mersinli olan Nihal Candan, 1995 doğumludur. Beykent Üniversitesinin Hukuk fakültesinde eğitim gören Nihal Candan, 16 Ekim 2014 tarihindeki Bu Tarz Benim yarışmasına konuk olarak katılmış ve jüriden 3 yıldız alarak yarışmaya katılmaya hak kazanmıştır. Yarışmada yaşadığı tartışmaları ve sivri diliyle tanınan Nihal Candan, sonrasında İşte Benim Stilim ve aynı yarışmanın All star formatında boy göstermiştir.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir