Hanım Köylü dizisi Star TV

Hanım Köylü dizisi Star TV Ege komedisi Hanım Köylü dizisine Bulgaristanlı güzel

Hanım Köylü dizisi oyuncuları ve yayın kanalı.. Hanım Köylü dizisinde kimler oynuyor konusu nedir?

Başrollerinde Yusuf Çim, Gülsim Ali, Mehmet Özgür, Ali İpin, Toygan Avanoğlu, Aylin Kabasakal, Uğur Demirpehlivan, Selim Erdoğan ve Ayten Uncuoğlu’nun yer aldığı, yapımını Gold Film’in, senaristliğini ise Baykut Badem ve Filiz Ekinci’nin üstlendiği Hanımköylü dizisi çok yakında Star TV’de başlıyor.

HANIM KÖYLÜ DİZİSİNE BULGARİSTANLI GÜZEL

Gülsim Ali, Star’da yakında ekrana gelecek olan Hanım Köylü adlı dizide, kadınların yönettiği köyün en genç üyesi olarak karşımıza çıkıyor.

Bulgaristan doğumlu olan oyuncu, aynı zamanda Bulgaristan’ın tescilli güzelleri arasında yer alıyor. Super Model yarışmasında derece alan Gülsim Ali; Bulgarca, Türkçe, İngilizce, Japonca dillerini çok iyi konuşabiliyor. Doğal güzelliği ile dikkat çeken Ali, Hanım Köylü dizisinde başrol oyuncusu olarak izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Başrollerini, Yusuf Çim, Gülsim Ali, Mehmet Özgür,Ali İpin, Toygan Avanoğlu, Aylin Kabasakal, Uğur Demirpehlivan, Selim Erdoğan ve Ayten Uncuoğlu’nun paylaştığı, senaristliğini ise Baykut Badem ve Filiz Ekinci’nin, yapımcılığını Gold Film’in üstlendiği Hanımköylü, çok yakında Star’da başlıyor.
Tüm gün devam eden çekimlerde Yusuf Çim ve Toygan Avanoğlu esprileri ile dizi ekibini kahkahaya boğdu.hanım-köylü-dizisi-kadın-oyuncularÇekimlerinin Marmaris’in doğa harikası bir köyünde başlayan dizinin yönetmen koltuğunda Mustafa Şevki Doğan oturuyor.

Başrollerinde Yusuf Çim, Gülsim Ali, Mehmet Özgür, Ali İpin, , Toygan Avanoğlu, Aylin Kabasakal, Uğur Demirpehlivan, Selim Erdoğan ve Ayten Uncuoğlu’nun yer aldığı, yapımını Gold Film’in, senaristliğini ise Baykut Badem ve Filiz Ekinci’nin üstlendiği Hanım Köylü dizisi, yakında Star’da başlıyor.hanım-köylü-dizisi-set-fotoğraf-afiş

Çekimlerinin Marmaris’in doğa harikası bir köyünde başlayan Hanım Köylü‘nün yönetmen koltuğunda Mustafa Şevki Doğan oturuyor. Daha önce yine Star TV’de yayınlanan Güzel Köylü dizisinin yapımcısı Faruk Turgut’un yeni dizisi olan Hanım Köylü, yine bir Ege komedisi olacak

HANIM KÖYLÜ DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Bu köyde “Hanımköylü” kuralları işliyor!

Saklıköy, doğası, atmosferi ve çok güzel kızlarıyla meşhur, cennet gibi bir yerdir. Saklıköylüler bu güzelliklerinin, dışarıdan gelecek insanlar tarafından bozulacağından hep korkarlar.

Köyün kızları dünyalar güzelidir. Köyden hiç bir kızı dışarıya vermez Saklıköylüler, eğer köyün dışından biri o bölgeden bir kızla evlenmek isterse mutlaka ‘Hanımköylü’ olup, orada yaşamak zorundadır. Sımsıcak, içten bir aşk hikayesini anlatan dizi; Ferit’in ve bir çok bağrı yanık erkeğin ‘Hanımköylü’ olmasının eğlenceli, komik hikayesini ekrana getirecek.

HANIM KÖYLÜ DİZİSİ 1. BÖLÜM YENİ FRAGMAN

HANIM KÖYLÜ DİZİSİNİN TANITIM FRAGMANI YAYINLANDI

Star TV’nin merakla beklenen dizisi Hanım Köylü’nün ilk tanıtımı yayınlandı.

Yapımcılığını Gold Film’in üstlendiği; başrollerini Yusuf Çim, Gülsüm İlhan Ali, Mehmet Özgür, Toygan Avanoğlu, Uğur Demirpehlivan, Aylin Kabasakal, Ali İpin, Selim Erdoğan, Uğur Biçer, Ahmet Kayakesen gibi isimlerin paylaştığı yapım, yurt dışında okuyan Ferit isimli bir gencin internetten tanıştığı İlkgün’ü daha yakından tanımak için onun köyüne gitmesiyle gelişen olayları konu alıyor.

Hanım Köylü, Nisan’da Star’da başlıyor!

USTA OYUNCU HANIM KÖYLÜ DİZİSİNDE

Star TV’nin merakla beklenen dizisi Hanım Köylü’ye yeni oyuncu!

Başrollerini Yusuf Çim, Gülsüm İlhan Ali, Mehmet Özgür, Toygan Avanoğlu, Uğur Demirpehlivan, Aylin Kabasakal, Ali İpin, Selim Erdoğan, Uğur Biçer, Ahmet Kayakesen gibi isimlerin paylaştığı yapımın kadrosuna daha önce ‘Aliye’, ‘Kavak Yelleri’, ’20 Dakika’, ‘Aşkın Kanunu’ ve son olarak ‘Eve Dönüş’te rol alan deneyimli oyuncu Ayten Uncuoğlu dahil oldu.

Hanım Köylü, yakında Star’da başlıyor!

SHOW TV’DEN YENİ DİZİ: HANIM KÖYLÜ

Gold Film Faruk Turgut’un yapımcılığını üstlendiği Star TV’nin yeni dizisi Hanım Köylü’nün oyuncu kadrosu belli oldu. Çekimleri gelecek hafta başlayacak olan yapımda Yusuf Çim, Gülsüm İlhan Ali, Mehmet Özgür, Ali İpin, Toygan Avanoğlu, Uğur Demirpehlivan, Aylin Kabasakal, Selim Erdoğan, Uğur Biçer, Ahmet Kayakesen, Kerim Yağcı, Feyza Çıpa, Hazal Adıyaman, Hande Asmaz, Cihan Şimşek, Mert Türkoğlu, Emel Çetin, Beste Kanar ve Muharrem Bayrak rol alacak.

Daha önce yine Star TV’de yayınlanan Güzel Köylü dizisinin yapımcısı Faruk Turgut’un yeni dizisi olan Hanım Köylü, yine bir Ege komedisi olacak. Hanım Köylü dizisi Nisan ayında Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayacak.hanım-köylü-dizisi-set-fotoğraf

Yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan’ın, senaristliğini ise Baykut Badem ve Filiz Ekinci’nin üstlendiği Hanım Köylü dizisinin önümüzdeki günlerde yayınlanması beklenen tanıtımından ilk kareler, yapımcı Faruk Turgut (Gold Film) tarafından izleyicilerle paylaşıldı.hanım-köylü-dizisi-set-fotoğraf-2

HANIM KÖYLÜ KADIN BAŞROL OYUNCUSU BELLİ OLDU

Star TV’de yayınlanacak yeni Ege komedisi dizisi Hanım Köylü’nün kadın başrol oyuncusu Gülsüm İlhan Ali oldu.

Yapınmcılığını Gold Film – Faruk Turgut’un üstlendiği dizinin erkek başrol oyuncusu Yusuf Çim olarak açıklanmıştı. Nisan ayında Star’da yayınlanacak olan dizinin kadın başrol oyuncusu da belli oldu. Son olarak Seddülbahir 32 Saat dizisinde rol alan Gülsüm İlhan Ali, Yusuf Çim’in partneri oldu. Dizide ayrıca Mehmet Özgür, Toygan Avanoğlu, Aylin Kabasakal, Tanju Tuncel ve Uğur Demirpehlivan da yer alacak.

HANIM KÖYLÜ DİZİSİ STAR TV’DE

Star TV’de ekrana gelecek bir Ege komedisi Hanım Köylü’nün kadın ve erkek başrol oyuncuları belli oldu. Gold Film’in yapımını, senaryosunu Baykut Badem ve Filiz Ekinci’nin kaleme alacağı, Mustafa Şevki Doğan’ın proje tasarımını ve yönetmenliğini üstleneceği Hanım Köylü dizisinde başrolde Yusuf Çim olacak.

‘Baba Ocağı’, ‘Dürüye’nin Güğümleri’ ve ‘Güzel Köylü’ gibi yapımların şirketi Gold Film-Faruk Turgut’un yapımcılığını üstleneceği, senaryosunu Baykut Badem ve Filiz Ekinci’nin kaleme alacağı, Mustafa Şevki Doğan’ın proje tasarımını ve yönetmenliğini üstlendiği dizinin erkek başrol oyuncusu, son olarak ‘Çilek Kokusu’ dizisinde rol alan Yusuf Çim oldu.

Hanım Köylü, Mart ayında Star TV’de!

STAR TV’DEN YENİ DİZİ; HANIM KÖYLÜ

Faruk Turgut’un sahibi olduğu Gold Film 2016 yılı için yeni bir dizinin hazırlıklarına başladı. Baba Ocağı, Dürüye’nin Güğümleri ve Güzel Köylü gibi yapımların şirketi Gold Film imzalı dizinin adı Hanım Köylü olacak. Senaryosunu Baykut Badem ve Filiz Ekinci’nin kaleme aldığı, Mustafa Şevki Doğan’ın proje tasarımını ve yönetmenliğini üstlendiği dizi Ege’de çekilecek. Oyuncu seçimleri ise devam ediyor. Hanım Köylü dizisi Mart ayında Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayacak. Hanım Köylü’nün oyuncu seçimleri ve senaryo çalışmaları da sürüyor.

Gold Film’in Star TV için çektiği son dizi olan Gizem Karaca, Berk Cankat ve Mehmet Ali Nuroğlu’nun başrollerde oynadığı Güzel Köylü dizisi reytinglerde başarılı sonuçlar elde etmiş ve 52 bölüm yayınlanmıştı.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir