Aşk Laftan Anlamaz dizisi

Aşk Laftan Anlamaz dizisi Hande Erçel’in Aşk Laftan Anlamaz dizisi için sürpriz erkek başrol oyuncu

Aşk Laftan Anlamaz dizisi oyuncuları, yayın tarihi ve kanalı.. Hande Erçel‘in yeni dizisi Aşk Laftan Anlamaz dizisinde kimler oynuyor konusu nedir?

HANDE ERÇEL’İN TAYLAND KEYFİ

Kanal D’de yayınlanan ve geçtiğimiz haftalarda final yaparak ekrana veda eden Güneşin Kızları dizisiyle yıldızı parlayan güzel oyuncu Hande Erçel, Aşk Laftan Anlamaz dizisiyle ekranlara dönecek.

HANDE ERÇEL AŞK LAFTAN ANLAMAZ’DA HAYAT ROLÜNDE
Son dönemin başarılı ve güzel oyuncularından Hande Erçel yeni bir yaz dizisinin kadrosuna katıldı. Hande Erçel, Haziran ayında izleyiciyle buluşması hedeflenen ve Bi Yapım imzası taşıyan ‘Aşk Laftan Anlamaz’ dizisinin kadrosuna girdi. Hande Erçel aşk laftan anlamaz diziHande Erçel, Aşk Laftan Anlamaz dizisinde Hayat rolünde olarak izleyicinin karşısına çıkacak.

HANDE ERÇEL’İN PARTNERİ BELLİ OLDU
Gecenin Kraliçesi ve Tatlı Küçük Yalancılar’la tanıdığımız Burak Deniz’in Aşk Laftan Anlamaz’ın erkek başrol oyuncusu olması bekleniyor. Instagram’dan dizinin casting direktörü ve dizinin yapımcısı Burak Sağyaşar’ı takip etmeye başlayan Burak Deniz’in yakın zamanda bir diziyle döneceğini belirtmesi de iddiaları güçlendiriyor.
HANDE ERÇELGiresun’da doğan ve İstanbul’da iki kız arkadaşıyla birlikte yaşayan ‘Hayat’, bir tesadüfler silsilesiyle önce aradığı işi bulacak ardından da aşkı… Hayat’ın hayatı bir günde değişecek

YENİ PROJE ÖNCESİ TAYLAND TATİLİ
Dizinin cast çalışmaları devam ederken, ilk imzayı atan Hande Erçel, önceki sezonun yorgunluğunu atmak ve yeni dizisi öncesi enerji toplamak için Tayland’a tatile gitti. Haziran ayında izleyiciyle buluşması planlanan dizinin çekimlerine Nisan ayının son haftasında başlanacak! ‘Aşk Laftan Anlamaz’ keyifli senaryosu ve oyuncu kadrosuyla bu yaza damga vuracak.
PERİ KIZI DİZİSİ HANDE ERÇEL KİMDİR?

Hande Erçel, 1993 yılında doğdu.

HANDE ERÇEL2Hande Erçel Yaşı: 22
Hande Erçel Boyu: 1.75 m
Hande Erçel Kilosu: 55 kg

Hande Erçel 1993 Balıkesir Bandırma doğumludur. Güzel oyuncu Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü’nde okumaya devam ediyor. Daha önce Çılgın Dersane Üniversitede filminde ve Hayat Ağacı dizilerinde rol almıştır.

2012 yılında düzenlenen Miss Cilivaliton of the World(Dünya Medeniyetler Kraliçesi) yarışmasında 1.olmuştur ve ülkemizi temsil etmiştir.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir