Arka Sokaklar 398. yeni bölüm fragmanında ağlatan sahne

Arka Sokaklar 398. yeni bölüm fragmanında ağlatan sahne Arka Sokaklar son bölümde aksiyon dolu sahneleriyle ekrana kilitlemişti. Kanal Dnin sevilen dizisi Arka Sokaklar merakla beklenen 398. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Hüsnü vuruluyor. İşte diziyle ilgili son detaylar

Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozanın yer aldığı Yönetmenliğini Orhan Oğuzun yaptığı, dizinin senaryosunu Ahmet Yurdakul ve Ozan Yurdakul yönetiyor. Yapımcılığını Erler Filmin üstlendiği Arka Sokaklarda yeni bölüm heyecanı başladı. İşte merakla beklenen Arka sokaklar 398. bölüm fragmanı ve son gelişmeler. Arka Sokaklar her hafta Cuma günü saat 20:00da Kanal Dde!

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM ÖZETİ

Şiyar ve Mestan, lüks araçları çalan bir hırsızlık çetesinin başındaki isimlerdir. Mestanın sanayi de bir tamirhanesi olduğu bilinmektedir ve ekip tamirhaneye baskın yapar.

Baskında Mestan ve Şiyar kaçar, Mestanın kardeşi Mahmut ise çatışmada ölür. Şiyar adamıyla beraber çalıntı arabalardan biriyle son sürat kaçmaktadır. Ali ve Mesutta bir başka araca binip peşlerine düşerler. Şiyar usta hareketlerle Mesut ve Aliyi atlatmayı başarır. Ekip ise aslında bambaşka bir olay ile karşı karşıyadır. Çünkü Şiyar Tem tarafından aranan bir teröristtir. Adam uyuyan hücreleri uyandırmak için İstanbula yeni gelmiştir.

Ekibin aklına ilk gelen şey İstanbulda bombalı eylem hazırlığında olmasıdır. Rızanın talimatı ile ekip önce Mestanı bulmanın, örgüt ile nasıl bir bağı olduğunu çözmenin akabinde ise Şiyarı bir an önce yakalayıp etkisiz hale getirmenin peşine düşer. Yapılan araştırmalar, alınan ihbarlar üzerine Tem Şube ile birlikte çalışılır. Ortak yapılan baskınlarda neredeyse yer yerinden oynar. Medyada Rıza Babanın ekibinin ve Tem Şubenin yargısız infaz yaptığı yolunda büyük gürültü kopmaktadır. Bu sebeple de Tem Şube ve ekip hakkında soruşturma başlatılır.

ARKA SOKAKLAR 398. BÖLÜM FRAGMANI

ÖZGÜR OZAN İKİNCİ KEZ BABA OLUYOR

10 yıldır ekran yolculuğuna devam eden Arka Sokaklar dizisinde rol alan Özgür Ozan, ikinci kez baba oluyor. Dizinin ilk başladığı yıllarda baba olan Ozan, 10 yaşında bir oğlum var. Beni sürekli polis olarak gördü. Mesleğimin polislik olduğunu sanıyordu. İkna etmekte çok güçlük çektik diye konuştu.

İKİNCİ KEZ BABA OLUYOR

Eşinin yeniden hamile olduğunu söyleyen Özgür Ozan, Bu ayın da sonunda bir erkek bebeğimiz daha olacak diye konuştu.

ÇAPKIN ROLÜ OYNAMAM

Arka Sokaklarda başkomiser olarak seyirci karşısına çıkan Özgür Ozan, çapkın rolü asla oynamam diye de bir itirafta bulundu.

OYUNCULAR

Zafer Ergin Rıza Soylu/Rıza Baba
Şevket Çoruh Mesut Güneri

Özgür Ozan Hüsnü Çoban
Ozan Çobanoğlu Hakan Çınar
Oya Okar Selin
Alp Korkmaz Ali Akdoğan
Özlem Çınar Aylin Aydın
Figen Evren Suat Çoban
Nazlı Tosunoğlu Nazike
İpek Yaylacıoğlu Pınar Soylu Akdoğan
Hülya Kalebayır Çelik Ayla Soylu
Can Başak Arif Müdür
Tunç Oğuz Arda
Boğaç Aksoy Volkan
Onur Bay Tekin Çoban
Furkan Göksel Metin Çoban
Yüsra Geyik Zeliha Çoban/Zeliş
Manolya Aşık Şule Çoban
Kerimhan Duman Tunç Güneri
Beste Seyhan Şamcı Eda
Uğur Pektaş Murat Ateş (377-385)
Mustafa Efe Günay Haydar Berk Çoban
Kaan Uslu Rıza Efe Akdoğan

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir