Burçak Tuncer kimdir? Gönüllüler Takımı

Survivor gönüllüler takımında yer alan Burçak Tuncer yarışmalarda gösterdiği gayret ve performansla gönüllüler takımında öne çıkan isimler arasında yer alıyor. Bu akşam ekrana gelecek olan Survivor ödül oyununda Burçak Tuncerin nasıl bir performans sergileyeceği ise büyük merak konusu. Peki Burçak Tuncer kimdir?

Burçak Tuncer Survivor gönüllüler takımında yer alıyor. Survivor gönüllüler adasında bayan yarışmacılar arasında gayreti ve oyunlarda gösterdiği performans ile öne çıkan Burçak Tuncerin bu akşam oynanacak olan Survivor ödül oyununda nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu. Burçak Tuncer, fiziksel anlamda Survivor yarışmaları için yetersiz gibi gözüksede çoğu zaman gösterdiği üstün performansla bütün takım arkadaşlarının takdirini kazanıyor. Peki Burçak Tuncer kimdir?

BURÇAK TUNCER KİMDİR?

Burçak Tuncer İzmir Karşıyakada 1992 yılında dünyaya geldi. 6 Nisan doğumlu olan Survivor Gönüllüler yarışmacısı Burçak Tuncer, Koç burcu. Burçak Tuncer Mimarlık yapmakta.

İlkokul ve lise eğitimini İzmir Tevfik Fikret Lisesinde okuyan Burçak Tuncer, Üniversite eğitimini ise İzmir Ekonomi Üniversitesi Mimarlık bölümünde tamamladı.

Burçak Tuncer, eğitim hayatı boyunca birçok sanat dalıyla ilgilendi. Yeteneği doğrultusunda devam eden Burçak Tuncer, resim dalında birincilik ödülleri kazandı. Tüm bunların yanı sıra Tuncer, kişisel resim sergisini Çeşme Sanat Galerisinde açtı.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir