Recep Tayyip Sultan

Ak Parti’nin mitinglerinde TOKİ bahanesiyle kürsüler hazırlanıp, kırmızı halılar döşendiğini belirten Bahçeli, “Devletin uçağı, helikopteri, makam araçlarıyla şehre kim giriyor? Recep Tayyip Sultan giriyor” dedi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün Konya’da düzenlenen mitingde şöyle konuştu:

DEVLETİN UÇAĞI: Referandum kampanyasında iktidar devletin tüm olanaklarını yasal olmayan şekilde kullandı, kamu görevlilerini baskı altına alarak ’evet’ çıkması için her yol denendi. Mitinglerde devletin TOKİ ve yatırımcı kuruluşlar bahanesiyle iktidar yandaşlarına kürsüler kuruldu, kırmızı halılar döşendi. Devletin uçağını ve helikopterini kullanıyor. Başbakanlık otobüsü ve makam araçlarıyla şehre giriyor. Kim giriyor? Recep Tayyip Sultan giriyor.

ORUÇ AĞZIYLA…: Başbakan oruçlu ağzıyla her türlü yalanı söyleyip bize iftiralar attı. ‘Bertaraf olacaksınız’, ‘Huzura geleceksiniz’ dedi. Bu saltanat değil ki padişahın huzuruna gelip el etek öpülsün.

GİZLİ GÜNDEM: Erdoğan’ın gizli gündemi ve niyeti var. ‘Yasama bende, yürütme bende. Yargı da bende olursa kimse benim elimi tutamaz’ diyor. Gerçek niyeti, PKK’nın siyasallaşmasıyla, yarın Bağımsız Kürdistan Devleti’nin kuruluşuna zemin hazırlayabilmek.

SAHTE DELİKANLI: Konya’da genel affa karşı olduğunu söyleyen Erdoğan, Diyarbakır’da bunu söylemedi. 12 Eylül’de idamlar yapılırken sen omuzu düşük, sözde delikanlı gibi Kasımpaşa’da dolaşıyordun. Eşinin Arap, kendisinin Gürcü olduğunu söylüyor. Eşin Arap, sen Gürcüsün de peki oğlun Bilal ne oluyor

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir