Beyaz Geceler dizisi

Beyaz Geceler dizisi Gökçe Bahadır’dan flaş karar!

Beyaz Geceler dizisinin konusu ne? Beyaz Geceler dizisinde hangi oyuncular rol alıyor? Beyaz Geceler dizisi hakkında tüm haberler…

GÖKÇE BAHADIR BEYAZ GECELER DİZİSİNDEN AYRILDI

FOX’un yeni sezon için hazırlanan iddialı dizisi Beyaz Geceler’de sürpriz ayrılık!

Yapımcılığını Ay Yapım’ın, yönetmenliğini Mesude Erarslan’ın üstleneceği yapımın başrollerini ise Kadir Doğulu ve Gökçe Bahadır’ın paylaşması bekleniyordu, ancak son gelişmeye göre Bahadır dizide yer almayacak. Hikayedeki anne karakteri için arayışlar devam ederken en kuvvetli aday olarak geçen sene ‘Analar ve Anneler’de izlediğimiz Hazar Ergüçlü’nün adı geçiyor.

Beyaz Gece’nin Ekim veya Kasım ayında ilk bölümüyle ekrana gelmesi bekleniyor.

FOX’TAN YENİ DİZİ; BEYAZ GECELER

Ay Yapım’ın yeni sezon için hazırladığı ve geçtiğimiz aylarda ATV’de tanıtımları dönen iddialı dizi ‘Beyaz Geceler’ adıyla yeniden raftan indirildi ve yeni sezonda FOX’ta yayına çıkmaya hazırlanıyor.

İlk olarak Cansu Dere’nin adı geçen yapımın kadın oyuncusu son olarak ‘Hatırla Gönül’de izlediğimiz Gökçe Bahadır olurken ona ‘Muhteşem Yüzyıl: Kösem’de rol alan Kadir Doğulu eşlik edecek. Öte yandan Mehmet Kurtuluş’un da diziye dahil olabileceği, ancak yurt dışında yayınlanan başka bir projeden haber beklediği için henüz kadrodaki yerinin netleşmediği de son haberler arasında. Bunların yanı sıra dizinin yönetmenliğini yapması için ‘Poyraz Karayel’deki görevine devam eden Çağrı Vila Lostuvalı ile görüşmeler sürüyor.

Beyaz Geceler’in bir aksilik olmadığı sürece Eylül’de ilk bölümüyle ekrana gelmesi planlanıyor.

(Ranini.tv)

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir