Bulut Özdemiroğlu kimdir Gönüllüler Takımı

Survivor gönüllüler takımına geçen hafta dahil olan Bulut Özdemiroğlu adanın yeni isimleri arasında yer alıyor. Survivorda Eser Westin adada yaşanan açlığa daha fazla tahammül edemmemesi ve beraberinde Acun Ilıcalı tarafından kendisine kolaylık sağlanmasının ardından yarışmaya Göz6 evinden Bulut Özdemiroğlu katıldı. Peki Bulut Özdemiroğlu kimdir?

Survivor gönüllüler takımına Eser Westin veda etmesinin ardından Göz6 programından yarışmaya dahi olan Bulut Özdemiroğlu hakkında merak edilenleri sizin için derledik. Adaya geldikten kısa bir süre sonra Gökhan ile arkadaşlık kuran Bulut Özdemiroğlu, Erdi Ünver ile Göz6 evinden bu yana tanışıyor. Peki Bulut Özdemiroğlu kimdir?

BULUT ÖZDEMİROĞLU KİMDİR?

Bulut Özdemiroğlu 28 yaşındadır ve Fenerbahçenin eski futbolcusu HASAN Özdemiroğlunun oğludur. Bloggerlık ve kreatif içerik üreticiliği yapan Özdemiroğlu, Beykent Üniversitesi Grafik Dizayn bölümünden mezun olan Özdemiroğlu, uzun yıllar Sakaryaspor ve Fenerbahçe alt yapılarında futbol oynadı. Üniversite yıllarında basketbol ile ilgilenen Bulut Özdemiroğlu, son yıllarda crossfit sporuyla da uğraşıyor.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir