Köstebek dizisi kadrosunda hangi oyuncular rol alacak?

Köstebek dizisi kadrosunda hangi oyuncular rol alacak? Köstebek dizisi izleyiciler tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Köstebek iddialı oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. İşte merakla beklenen Köstebek dizisinin tüm detayları.

Köstebek dizisinin başrolleri için Çağatay Ulusoy ve Farah Zeynep Abdullah ile anlaştığı kulislerde konuşuluyor. Köstebekin yapımcılığını ise ay yapım üstlenecek. Peki Köstebek dizisinin konusu ne olacak? İşte ayrıntılar.

KÖSTEBEK NE ZAMAN BAŞLAYACAK ?

Televizyon ekranlarına yepyeni bir dizi daha katılmaya hazırlanıyor. En son Delibal filmiyle dikkatleri üzerine toplayan Çağatay Ulusoyun bu projede başrolde yer alacağı iddia edildi. Çağatay Ulusoyun ekranlara döneceği bu dizi projesiyle ilgili yavaş yavaş bilgiler gelmeye başladı. Dizinin tam olarak ne zaman yayınlanacağı bilinmese de Köstebekin eylül ayında başlayacağı söylentiler arasında yer alıyor.

KÖSTEBEK OYUNCULARI

Dizinin başrollerinde Çağatay Ulusoy ve Farah Zeynep Abdullahın yer alacağı söylentileri hızla yayıldı. Henüz resmi bir açıklama bulunmazken ay yapım yeni dizi projesi için planladıkları isimlerle görüşmeye başladı. 2006 yapımı The Departed filminde Costello karakterini canladıran Jack Nicholsonun yerine Çetin Tekindor ve Haluk Bilginer isimleriyle görüşüldüğü söylendi. Kadın oyuncuyla anlaşmanın yapıldığı fakat henüz açıklanmadığı söylendi.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir