Kısmetse Olur 193. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Ekranların sevilen yarışması Kısmetse Olurda heyecan dorukta. Merakla beklenen Kısmetse Olur 193. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Nur ve Batu arasında neler oluyor? İşte Kısmetse Olur 193. yeni bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti.

Kanal Dde, yapımını Production Houseun üstlendiği, yeni bölümleri ile hafta içi her gün, finali ile hafta sonu ekrana gelecek olan “Kısmetse Olur” yarışmasında yeni bölüm heyecanı başladı.Nur ve Batu başbaşa teknede yemeğe çıkıyor ve Ceyda büyük bir hayal kırıklığına uğruyor. Nur ve Batu arasında neler oluyor? Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.45te Kanal Dde!

Danielladan Tankuta Buz Pateni Sürprizi!

Tankut, Daniellanın süprizi karşısında ne yapacak? Daniella ve Tankut buz pistinde keyifli anlar yaşadı.

Ceyda Batuya Aşık mı Oldu?

Batu ve Nur arasındaki yakınlaşma Ceydayı sinirlendiriyor. Ceyda ile Nur arasındaki gerilim büyüyor.

Nur kraliçe oldu, Ceyda gözyaşlarına boğuldu!

Nur ve Batunun arasındaki enerjiden rahatsız olan Ceyda, teselliyi Ercanın omzunda buldu! Ceyda, Nur ve Batu için mi ağladı?

Erdemden Nura Anlamlı Mektup!

Erdem, Nura neden mektup gönderdi? Nur, Erdemin gönderdiği mektup karşısında nasıl bir tepki verecek?

Birbirinden iddialı 8 kadın ve 8 erkek yarışmacısı ile hafta içi her gün izleyicilerle buluşan programın büyük eleme gecesi artık Pazar akşamları 20.00de ekrana geliyor.

Kıyasıya mücadelenin yaşandığı programda yarışmacıların vermiş olduğu oylar ile hem gelinler hem de damatlar evinden elenmesi yönünde en çok oy alan yarışmacı veda ediyor!

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir