Arka Sokaklar 405. bölüm fragmanında Selin ölümle burun buruna

Arka Sokaklar 405. bölüm fragmanında Selin ölümle burun buruna Arka Sokaklar 405. bölüm fragmanı yayınlandı. Nefes kesen sahneleriyle izlenme rekorları kıran dizi Arka Sokaklar yeni bölümde Selinin başı dertte. İlgi ile takip edilen Arka Sokaklar 405. bölüm fragmanı ve son gelişmeler haberimizde

Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Alp Korkmaz ve Oya Okar’ın oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar” izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Yılların eskitemediği dizi Arka Sokakların yapımcılığını Türker İnanoğlu üstleniyor. Arka Sokaklar her hafta Cuma akşamı saat 20:00de Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşuyor…

ARKA SOKAKLAR 405. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Arka Sokaklar 405. Bölüm Fragmanı yayında! Mesut, 2 polisi şehit eden Ayşe isimli örgüt mensubunu bulmak için yemin eder! Arka Sokaklar 405. Bölüm 10 Haziran Cuma akşamı saat 20.00de Kanal Dde!

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Teröristlere doğru giden içi boş tır direksiyonda şoförü, yanında Ali’yle İstanbul’dan Diyarbakır’a doğru yola çıkmıştır. Tırı uzaktan Tem polisleri takibe alır. Pınar, Ali’nin sürekli nöbette olmasından ve görüşememeleri yüzünden babasına sitem eder. Bu sırada Rıza ağzından Ali’nin İstanbul’da olmadığını kaçırır. Tarık’ın kızı Efsun ifade için emniyete alınır. Tarık kızının üzerine bu kadar gidilmesinden rahatsız olur. Rıza’ya Azmi’nin kolay lokma olmadığını hiçbir şeyin planladıkları kadar basit olmadığını söyleyip emniyetteki işlemleri bitirip giderler. Azmi, Erdal ve Haldun’u karşısına almış, Tarık’ın hem kendisini atlatması hem de Efsun’un kurtarılması ile ilgili tüm öfkesini kusar. Yolda örgüte giden tırın şoförünün polisle iş birliği içerisinde olduğunu öğrenirler. Azmi hemen örgüte haber verilmesini ve gerekli önlemin alınmasını ister. Ali’nin içerisinde olduğu tır artık tehlikededir.

ARKA SOKAKLAR 405. BÖLÜM FRAGMANI

Arka Sokaklardan müthiş atak

Kanal D ekranlarının uzun soluklu Arka Sokaklar dizisinin final yapması beklenirken tüm programlar düşüş yaşadığı halde dizinin aldığı yüksek reyting ile müthiş bir atak yaptı.

Geride bıraktığımız ayda tüm programların reytinglerinde düşüş yaşanırken, 10 sezondur Kanal D ekranlarında olan Arka Sokaklaryükselişe geçti. Dizinin fanları tarafından Hüsnü Çobanın ölüp ölmeyeceğini merakıyla artan dizinin reytingi yükselişine devam ediyor.

Posta Gazetesinden Mesut Yar, Reytingler dökülüyor! başlıklı yazısısında Arka Sokakların yükselişine şöyle değindi.

“Geride bıraktığımız mayıs ayında TV ekranlarında bir reyting dökümü yaşandı. Peki özetle neler oldu?

Mayıs ayı reyting sıralamasında ay ortalaması en yüksek program Diriliş Ertuğrul (TRT 1) olurken, Arka Sokaklar (Kanal D) bu ay yaptığı atakla Survivor 2016yı (TV8) geride bıraktı.

Bu ay tüm programların reytinglerinde düşüş gözlemlenirken, Arka Sokaklar dizisi total reytingde en yüksek orana ulaştı. (3 Mayıs 2016 Cuma / 10.15)”

OYUNCULAR

Zafer Ergin (Rıza Baba ), Şevket Çoruh (Mesut ), Özgür Ozan (Hüsnü Çoban), Oya Okar (Selin Komiser), Alp Korkmaz (Ali), Özlem Çınar (Aylin),Ozan Çobanoğlu (Hakan Çınar), Boğaç Aksoy (Volkan), Figen Evren (Suat), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), Yüsra Geyik (Zeliha), Furkan Göksel (Metin), Onur Bay (Tekin), Manolya Aşık (Şule), Efe Günay (Haydarberk), Kerimhan Duman (Tunç), İpek Yaylacıoğlu Usta (Pınar), Hülya Çelik (Ayla), Kaan Uslu (Efe Bebek), Tunç Oğuz (Arda), Beste Şamcı (Eda) ve Garip Kont

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir