Hayat Sevince Güzel 2. bölüm fragmanı yayınlandı

Hayat Sevince Güzel 2. bölüm fragmanı yayınlandı Fox Tv ekranlarının çiçeği burnunda dizisi Hayat Sevince Güzel ilk bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Oyuncu kadrosu ve konusuyla beğeni toplayan dizide neler yaşanacak merak konusu. Heyecanla beklenen Hayat Sevince Güzel 2. bölüm fragmanı ve gelişmeler haberimizde.

Limon Filmin imzalı, FOXta ekrana gelecek olan Hayat Sevince Güzelin yönetmenliğini Eray Koçak yapıyor. Senaryosu, deneyimli yazar Hülya Kopere ait dizinin İstanbulda başlayan macerası, daha çok İzmir, Çeşme, Ildır ve Kösedere köyünde geçecek. Ekin Mert Daymaz, Algı Eke, Burak Çelik ve Öykü Çelik’in başrollerini paylaştıkları ‘Hayat Sevince Güzel’ 2. bölüm fragmanı ve gelişmeler haberimizde.

HAYAT SEVİNCE GÜZEL 2. BÖLÜM FRAGMANI

HAYAT SEVİNCE GÜZEL HİKAYESİ

Hayat Sevince Güzel dizisi yaptıkları dolandırıcılıklar yüzünden İstanbul’dan apar topar kaçan Göçer ailesinin arkalarında bıraktıkları belalılardan uzaklaşmaya çalışırken, köyün hırçın güzeli Zarife’nin koyunları yüzünden kaza yapmaları ve kendilerini Ege’de bulmalarını ile kaza sonrasında Zarife, Savaş, Barış arasındaki aşk üçgenini anlatıyor.

OYUNCULAR

Dizinin oyuncu kadrosunda, Ekin Mert Daymaz, Algı Eke, Burak Çelik, Öykü Çelik, Uğur Çavuşoğlu, Macit Koper, Hakan Meriçliler, Ali Düşenkalkar, Ali Erkazan, Lemi Filozof, Onur Özaydın, Sema Atalay, Deniz Baytaş, Ayşen Sezerel, Yeliz Akkaya, Neşem Akhan, Şennur Nogaylar, Seda Telciler, Batuhan Aydar, HASAN Denizyaran, Ömür Özdemir, Tolga Öztürk ve Anıl Çelik gibi isimler yer alıyor.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir