Hanım Köylü dizisi bitiyor mu? İşte flaş gelişme

Star’ın yeni dizisi Hanım Köylü bitecek mi? Hanım Köylü final bölümü ne zaman Star TV’nin yeni dizilerinden olan Hanım Köylü yayından kalkıyor mu işte final tarihi

Star TV’nin Ege komedisi dizisi Hanım Köylü reytinglere yenildi. Yapımcılığını Gold Film Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerinde Yusuf Çim, Gülsim Ali, Mehmet Özgür, Ali İpin, Toygan Avanoğlu, Aylin Kabasakal, Uğur Demirpehlivan, Selim Erdoğan, Ayten Uncuoğlu’nun oynadığı Hanım Köylü dizisi bitiyor. Reytinglerde istenilen sonuçları alamayan Ege komedisi Hanım Köylü 13. bölümüyle final yapacak.

Hanım Köylü dizisi Nisan ayı sonunda Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlamıştı. Dizinin yapımcısı Faruk Turgut haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Faruk Turgut dizinin erken final yapma nedenini ‘ekonomik gerekçeler’ olarak açıkladı. Hanım Köylü dizisi 13. ve final bölümüyle 16 Temmuz Cumartesi günü Star’da!

Takip et
FARUK TURGUT @FARKTRGT
Hanım köylü 13.bl final haberi doğrudur.Dizinin bitirilme sebebi ekonomiktir.
19:00 – 14 Haziran 2016
53 53Retweet 126 126 beğeni
HANIM KÖYLÜ DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Bu köyde “Hanımköylü” kuralları işliyor!

Saklıköy, doğası, atmosferi ve çok güzel kızlarıyla meşhur, cennet gibi bir yerdir. Saklıköylüler bu güzelliklerinin, dışarıdan gelecek insanlar tarafından bozulacağından hep korkarlar.

Köyün kızları dünyalar güzelidir. Köyden hiç bir kızı dışarıya vermez Saklıköylüler, eğer köyün dışından biri o bölgeden bir kızla evlenmek isterse mutlaka ‘Hanımköylü’ olup, orada yaşamak zorundadır. Dizi sımsıcak, içten bir aşk hikayesini anlatıyor.hanım-köylü-dizisi-yusuf-çim

Çekimlerinin Marmaris’in doğa harikası bir köyünde başlayan “Hanım Köylü” adlı dizinin yönetmen koltuğunda Mustafa Şevki Doğan oturuyor. Saklıköy, doğası, atmosferi ve çok güzel kızlarıyla meşhur, cennet gibi bir yerdir. Saklıköylüler bu güzelliklerinin, dışarıdan gelecek insanlar tarafından bozulacağından hep korkarlar. Köyün kızları dünyalar güzelidir. Köyden hiç bir kızı dışarıya vermez Saklıköylüler, eğer köyün dışından biri o bölgeden bir kızla evlenmek isterse mutlaka ‘Hanımköylü’ olup, orada yaşamak zorundadır. Sımsıcak, içten bir aşk hikayesini anlatan dizi; Ferit’in ve bir çok bağrı yanık erkeğin ‘Hanım Köylü’ olmasının eğlenceli, komik hikayesini ekrana getirecek.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir