Yüksek Sosyete Perşembe akşamı izleyiciyle buluşuyor!

Star Tvnin yeni yaz dönemi dizisi Yüksek Sosyete 1. bölüm fragmanlarıyla kendini gösterdi. Merakla beklenen Yüksek Sosyete Perşembe akşamı ekranlardaki yerini alacak. İşte Yüksek Sosyete 1. bölüm fragmanları ve detayları

Star Tvnin gözde dizileri arasında aday olmaya iddialı Yüksek Sosyetede birbirinden başarılı genç oyuncular yer alıyor. Perşembe günü ekranlara merhaba diyecek olan yeni dizi, şimdiden büyük bir merak uyandırıyor.

Yüksek Sosyete’nin başrollerini Engin Öztürk ve Hazar Ergüçlü paylaşacak!

Yüksek Sosyetenin Konusu

Hayatta ait oldukları yeri arayan, farklı dünyalardan iki gencin hikayesini anlatan Yüksek Sosyete’de Engin Öztürk; emektar bir ailenin zor koşullarda büyüttüğü tek oğlu ‘Kerem’, Hazar Ergüçlü ise ağzında gümüş kaşıkla doğmuş, içinde yaşadığı görkemli dünyaya rağmen mutsuz ‘Cansu’ olarak izleyiciyle buluşacak.

YÜKSEK SOSYETE 1. BÖLÜM FRAGMANI

YÜKSEK SOSYETE 1. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Hazar Ergüçlü Kimdir?

Hazar Ergüçlü, (d. 1 Ocak 1992; KKTC), Kıbrıs Türkü oyuncu.
Lefkoşa Türk Belediyesinde gençlere yönelik tiyatro çalışmaları yapan Hazar Ergüçlü, Derviş Zaimin yönettiği Gölgeler ve Suretler adlı sinema filmiyle profesyonel oyunculuğa adım atmıştır. 7 Eylül 2011 tarihinden itibaren ise Kuzey Güney adlı dizide canlandırdığı Simay Canay karakteri ile televizyonda görünmeye başlamıştır. MedCezir dizisinde Eylül adlı karakteri canlandırmıştır. Daha sonra Analar ve Anneler dizisinde Kader adlı karakteri canlandırmıştır.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir