Baba dizisi ne zaman başlayacak?

Baba dizisi ne zaman başlayacak? Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan Baba dizisi şimdiden merak konusu oldu. Peki, Baba dizisinin kadrosunda hangi oyuncular olacak? Baba dizisi ne zaman başlayacak? İşte merak edilen soruların yanıtları ve detayları.

ox Tvde Eylül ayında izleyici ile buluşacak olan Baba dizisi için heyecan dorukta! Emre Kınayın da dizide yer alacağı bilgisi sevenlerini heyecanlandırdı. Baba dizisi ile ilgili son gelişmeleri bu haberimizde takip edebilirsiniz.Yılmaz Güneyin 1971 yılı yapımı kült filmlerinden “Baba” dizi filme aktarılıyor. Süreç Filmin çekeceği dizide efsane sinemacı Yılmaz Güneyin oynadığı Cemal rolünü Emre Kınay canlandıracak. Emre Kınay son olarak Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Hande Erçel ve Burcu Özbekle başrolünü oynadığı “Güneşin Kızları” dizisiyle seyirci karşısına çıkmıştı.

Yeni dizinin adı ve başrol oyuncusu belli oldu.Geçtiğimiz sezon Kanal D ekranlarında yayınlanan Güneşin Kızları dizisi ile izleyicilerin büyük beğenisini bir kez daha kazanmayı başaran Emre Kınay, yeni dizide de başrol oynayacak.

Yapımcılığını Ali Gündoğdu – Süreç Film’in yapacağı dizinin Yılmaz Güney’in 1971 yapımı filmi olan ‘Baba’ filminden esinlenerek televizyonda yayınlanacağı öğrenildi. Yeni dizinin ismi de ”Baba” olarak belirlendi. Yaklaşık olarak iki seneye yakındır senaryo çalışmaları devam eden dizi yeni sezonda FOX’ta izleyici karşısında olacak.

Kadın başrol için Nurgül Yeşilçay ve Burcu Kara başta olmak üzere birçok isim ile görüşme aşamasında olduğu ve kısa zamanda açıklama yapılacağı öğrenildi.

”Baba” Eylül ayında Fox izleyicisi ile buluşacak.

EMRE KINAY KİMDİR?

Emre Kınay (d. 5 Mart 1970, İstanbul), Türk oyuncu.

Dostlar Tiyatrosu, Bakırköy Belediye Tiyatroları gibi topluluklarda görev yapan sanatçı, çeşitli sinema filmi ve tv dizilerinde de rol alıyor. Kurucusu olduğu Duru Tiyatro topluluğunda halen oyunlar sergilemekte ve dizi filmlerde oynamaktadır. Yılan Hikayesi dizisinde canlandırdığı Erkan Ağa Karakteri ile tanındı. Üç kız çocuğu babasını oynadığı ve başrolünü İclal Aydın ile paylaştığı İki Aile dizisi ile daha geniş çevrede tanınmıştır. Güneşi Beklerken adlı dizide basketbol hocası Cihanı, daha sonra bir lise dizisinde sonradan okula dönen bir avukatı canlandırmış, Sergen Yalçın, Murat Dalkılıç gibi isimlerle rol almıştır. 2016da sona eren Güneşin Kızları dizisinde Haluk rolünü oynamıştır.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir