Yaz Okulu kayıtları başladı

Yaz Okulu kayıtları başladı Eski Türkiye ve Avrupa güzelimiz Neşe Erberk’in Türkiye genelinde sahibi olduğu, 33 Neşe Erberk Anaokulu ve Ortaköy İlkokulu’nda Yaz Okulu kayıtları başladı.
1 Temmuz – 26 Ağustos tarihlerini kapsayan dönemde 3-6 yaş ve 7-10 yaş grubundaki öğrencilereyüzme, binicilik, yoga, basketbol, voleybol, futbol, bahçe oyunları, sanat çalışmaları, mutfak etkinlikleri, İngilizce ve drama alanında eğitim verilecek.Yaz Okulu, bunların yanı sıra bahçıvanlık, reçel yapımı, dikiş, marangozluk gibi yaşam becerisi çalışmaları ileNeşe Erberk Eğitim Kurumlarının İstanbul Ortaköy’deki merkezinde çocuklara keyifli bir ortamda unutulmaz bir yaz tatili vadediyor.

Neşe Erberk Eğitim Kurumları, şimdi çocuklara yaz tatilinde hem keyifli zaman geçirecekleri hem de kişisel gelişimlerini sürdürebilecekleri harika bir program hazırladı.Ezberci ve dayatmacı eğitim anlayışı kalıplarından çıkarak, çocukların doğuştan gelen ve zamanla yitirdiği yetenekleri erken çocukluk döneminde profesyonel eğitimcilerin desteği ile fark etmek, geliştirmek ve yönlendirmekamacıyla hareket eden Neşe Erberk Eğitim Kurumları,Yaz Okulu’nda da bu prensibini koruyor.

Çocukların sevgi dolu, güvenli bir ortamda, sosyal grup içerisinde kendilerini mutlu hissetmeleri, kendisine ve çevresine duyarlı, özgüvenli, sorumluluklarının bilincinde bireyler olmalarını sağlamakhedefleniyor. Eğitim programında iseMilli Eğitim Bakanlığı’nın programının yanı sıra Gems,Scamper, ReggioEmiliave High Scope eğitim yöntemleri uygulanıyor.

Neşe Erberk Eğitim Kurumları Yaz Okulu’nda günlük, haftalık, on beş günlük ya da aylık ödeme kolaylıkları da sağlanıyor. Kayıt ve sorularınız için 530 523 35 75 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz.

Müge AKAY
Müşteri Direktörü
Med Partners Halkla İlişkiler
Tel: (0216) 577 41 41
[email protected]

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir