Şahane Damat 2.bölümde neler oldu?

Şahane Damat 2.bölümde neler oldu? Geçtiğimiz günlerde ekrana gelen Şahane Damat 2.bölümünde neler oldu? İzleyenlere, kahkaha dolu dakikalar yaşatan Şahane Damat, 3.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Şahane Damat dizisinin 2.bölümünde yaşananlar ve detayları haberimizde.

Burcu Özberkin başrollerinde olduğu, çiçeği burnunda dizi Şahane Damat 2.bölümü ile ekranlara geldi. Seyirciden olumlu tepkiler alan, Şahane Damat dizisinin şimdiden 3.yeni bölüm fragmanına gözler dikildi. Şahane Damat 3.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı ? İşte merak edilenler.

Yönetmenliğini Raşit Çelikezerin, yapımcılığını Osman Sınavın üstlendiği Şahane Damat tam gaz devam ediyor.

ŞAHANE DAMAT 2.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mehmet, Melikenin şantajına razı olmak zorunda kalır. Melike Divayı ve amcasını kimseye söylemeyecek, Mehmet de Melikenin ailesinin önünde damat gibi davranacaktır. Ancak bir yandan Tahsinin evine yerleşen Sağlam ailesi, bir yandan Mehmetin evinde tutulan Diva, bizim sahte nişanlıları çok zorlamaktadır.

Damadına bayılan Kazibe Hanım her dakika Mehmeti bunaltırken, Diva da sürekli evden kaçmaya çalışmaktadır. Bunlar yetmiyormuş gibi Hayatinin karısı Suna da özel dedektif tutunca işler iyice karışır.

Tam da bütün Türkiyenin Divayı ve gizemli sevgilisini öğreneceği bir anda, Melike dahice bir hamleyle sorunu çözer ve Mehmet Melikenin zekasına hayran kalır. İlk defa bu kızın nasıl biri olduğunu anlamaya başlamıştır. Ancak, bizim tatlı yalancılar daha nefes alamadan, bu sefer de alyans konusu başlarına çok büyük bir dert açacaktır.

Bu arada Cennet de Tahsinin Vur-kaç kitabını okur ve Aşk Doktorunun vereceği konferansa gitmeye karar verir. Bu ziyaret, ikilinin arasında büyük bir savaşın başlamasına yol açacaktır.

OYUNCU KADROSU

Burcu Özberk (Melike)
Ali Ersan Duru (Mehmet)
Nükhet Duru (Peri- Diva)
Erhan Yazıcıoğlu (Hayati)
Mesut Yılmaz (Tahsin – Aşk Doktoru)
Hande Kaptan (Cennet)
Anıl İlter (Engin)
Leyla Göksun (İknur)
Köksal Engür (Remzi Dede)
Selen Uçer (Kibar)
Mert Carim (Tufan)
Binnur Şerbetçioğlu (Kazibe)

KÜNYE

Yapım: Sinegraf
Yapımcı: Osman Sınav
Yönetmen: Raşit Çelikezer
Senaryo: Ayşe Ferda Eryılmaz – Nehir Erdem

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir