Hayatımın Aşkı 8. bölümde Gökçe ve Demir aşkı ortaya mı çıkıyor?

Hayatımın Aşkı 8. bölümde Gökçe ve Demir aşkı ortaya mı çıkıyor? Sevilen dizi Hayatımın Aşkı 8. bölümde romantik sahneleri ile izleyenleri ekrana kilitleyecek. Merakla beklenen Hayatımın Aşkı 8. bölüm fragmanları yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Burcu Güneş sürprizi var. İşte Hayatımın Aşkı yeni bölüm ile ilgili son gelişmeler

Başrollerini hande doğandemir, Serkan Çayoğlu, Berk Hakman, Zafer Algöz, Zeynep Eronat, Sadi Celil Cengiz, Seda Türkmen, İlay Erkök ve Yonca Evcimik’in paylaştığı dizi Hayatımın Aşkı bu hafta 8. bölüm ile ekranlara gelecek. Hayatımın Aşkı yeni bölümde Gökçe ve Demir arasında yaşanan romantik dakikalar izleyenleri ekrana kilitleyecek.

Hayatımın Aşkı 8. yeni bölüm Pazar akşamı Kanal Dde!

HAYATIMIN AŞKI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Duru’nun beklenmedik ziyareti ile işten ayrılan Demir, yeni bir Reklam ajansı kurma peşindedir. Bu yolda ona Gökçe eşlik eder. Gökçe, Demir’in bu zor zamanında bir an olsun yanından ayrılmaz ve işlerin yoluna girmesi için elinden geleni yapar.

Bartu’nun davulcu mafyasıyla başı büyük derde girer. Diğer yandan Hikmet Oyununu sürdürür. Başta Rezzan olmak üzere bütün aile Hikmet’in hastalığına üzülür. Hikmet amacına ulaşacağı sırada Rezzan durumu fark eder. Hikmet’in bir oyun oynadığını, aslında hasta olmadığını öğrenince çok sinirlenir. Hikmet yaptığına pişmanlık duyar ve kendini affettirmek için her yola başvurur.

HAYATIMIN AŞKI 8. BÖLÜM 1. FRAGMANI

HAYATIMIN AŞKI 8. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir