Çağatay Ulusoy un yeni dizisine sürpriz kadın oyuncu

Çağatay Ulusoy’un yeni dizisine sürpriz kadın oyuncu Ay Yapım’ın iddialı dizisinde kadın başrol kim olacak?

Çağatay Ulusoy‘un yeni dizisindeki partneri Farah Zeynep Abdullah mı olacak?

ÇAĞATAY ULUSOY’UN GÖZLERDEN UZAK YENİ HAYATI

Ay Yapım’ın yeni sezon için hazırlıklarını sürdürdüğü, başrollerinde Çağatay Ulusoy, Çetin Tekindor ve Aras Bulut İynemli’nin olacağı yeni dizi için sürpriz isim.

Yeni sezonda henüz kanalı belli olmasa da başrollerini Çağatay Ulusoy, Çetin Tekindor ve Aras Bulut İynemli’nin paylaşacağı, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstleneceği yeni dizi ‘İçeride’ için Çağatay Ulusoy’un partneri için bir isim ile anlaşıldığı konuşuluyor.

Yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın üstleneceği dizide Çağatay Ulusoy’a partner olarak ise Farah Zeynep Abdullah ile görüşüldüğü iddia edildi. Dizinin kadın başrol oyuncusu önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

ÇAĞATAY ULUSOY VE ARAS BULUT İYNEMLİ KARDEŞ OLDU!

Ay Yapım’ın yeni sezonda ekranlarda olacak projesinde Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli başrolleri paylaşacak. Ulusoy ve İynemli’nin ilk kez biraraya geleceği dizide, iki kardeşin birbirini bulma hikayesi anlatılacak.

İsmi henüz netleşmeyen projeyi Uluç Bayraktar yönetecek. Senaryosunu Ertan Kurtulan ve Toprak Karaoğlu’nun kaleme aldığı dizinin cast çalışmaları devam ediyor. Yeni sezonun büyük merakla beklenen dizisi Ekim ayında ekranlarda olacak.

Çağatay Ulusoy, son olarak başrolünü Serenay Sarıkaya ile paylaştığı ‘Medcezir’ dizisiyle ekrana gelmişti. Aras Bulut İynemli geçtiğimiz sezon Hazal Kaya ile rol aldığı ‘Maral’ ile ekranlara gelmişti.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir