Gülümse Yeter 3. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı seyret

Gülümse Yeter 3. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı seyret Show Tv ekranında yayınlanmaya başlayan Gülümse Yeter 3. yeni bölüm fragmanıyla ekrana kilitledi. Gülümse Yeter dizisinin yeni bölümünde Gül ve Kemal in yakınlaşmasına tanık olan Yasemin şok yaşıyor. Peki ikili arasındaki bu durum aşka mı dönüşecek? İşte Gülümse Yeter yeni bölüm ve detaylar haberimizde

Gülümse Yeter dizisi henüz 3. bölümünde reyting rekorları kıracağa benziyor. Şimdiden hayran kitlesini oluşturan Gülümse Yeter, yine muhteşem bir bölümle ekranlara çıkıyor. Kısa bir süre için hayatı değişen Lütfü ve ailesini bu bölümde neler bekliyor. Gülümse Yeter dizisinin HASAN Efendisi gelecek bölümde nelerle karşılaşıyor?

Yapımcılğını MF Yapımın üstlendiği dizinin kadrosunda Erdal Özyağcılar,Aslı Bekiroğlu ekranlara çıkıyor. Gülümse Yeter her Salı 20.00de Show TVde!

GÜLÜMSE YETER 3. BÖLÜM 2. FRAGMANI


“Gülümse Yeter”in ikinci bölümünde; Yasemin’in Sarp’ın yıllardır aşık olduğu Gül’ün kardeşi çıkması işleri arap saçına çevirirken, Sarp bütün bu kargaşanın içinde Gül’e açılmayı kafasına koyup onu yemeğe çıkartıyor. Öte yandan, Yasemin’in ‘’eski’’ kocası Cem, Sarp ve Yasemin’in tanışıklığından habersiz bir biçimde Sarp’a iş teklif ediyor! Bütün bunlar yaşanırken beş parasız kalan Özdemir’ler paçayı kurtarma çalışmaları yapmaya başlıyorlar. Lütfü’nün fikriyle Amerika’ya kaçma planları yapan aile en fazla havaalanına kadar ilerleyebiliyor. Yasemin ve annesi alıştıkları hayatı arayıp bocalarlarken, evin büyük kızı Gül kendini işine vererek olaylardan uzak duruyor. Gül ve Kemal arasında da ast-üst ilişkisinin yanı sıra, başka duygular da işin içine karışmaya başlıyor. İki arada kalan Hasan Efendi ise, rahmetli patronu Şevki Bey’in emanetine sahip çıkmaya çalışıyor.

GÜLÜMSE YETER DİZİSİ KONUSU

Civan ailesi ile Özdemir ailesinin maceralarının anlatıldığı gençlik dizisi Gülümse Yeter konusu ile her geçen gün daha fazla hayran kitlesi kazanıyor. fakir bir aileyle zengin ama sonradan görme bir başka ailenin iç içe geçmiş eğlenceli ve sürükleyici hikayesini anlatan diziye yakışıklı erkekler, güzel kızlar ve Erdal Özyağcılar ile Erkan Sever gibi tecrübeli Oyuncular güç veriyor.

ERDAL ÖZYAĞCILAR KİMDİR?

Erdal Özyağcılar, (d. 1948 – Bursa,İznik) Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu. Şehir Tiyatroları sanatçısı olan Özyağcılar, bu kurumdan emekli olmuştur. Tiyatronun yanı sıra pek çok sinema ve televizyon filminde rol almış ve seslendirme çalışmaları yapmıştır. Sanatçı, Bizimkiler ve Elveda Rumeli dizileri ile geniş kitlelerce tanınmış ve sevilmiştir.

Sahip olduğu ödüller
23. Antalya Film Şenliği, 1986, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu,
Rol aldığı tiyatro oyunları
Hoşgeldin Boyacı : Donald Churchill – Tiyatro Martı – 2014
Maviydi Bisikletim : Dincer Sümer – İstanbul Şehir Tiyatrosu – 1999
Aç Sınıfın Laneti : Sam Shepard – İstanbul Şehir Tiyatrosu – 1988
Beş Para Etmez Oyun : Bertolt Brecht – İstanbul Şehir Tiyatrosu – 1979
Zengin Mutfağı : Vasıf Öngören – İstanbul Şehir Tiyatrosu – 1978
Yolcu : Nazım Hikmet – İstanbul Şehir Tiyatrosu – 1976
Montserrat : Emmanuel Robles – İstanbul Şehir Tiyatrosu

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir