Hayatımın Aşkı 15. yeni bölüm fragmanında heyecan dorukta!

Hayatımın Aşkı 15. yeni bölüm fragmanında heyecan dorukta! Kanal D ekranında yayınlanan sevilen dizi Hayatımın Aşkı 15. bölüm fragmanı yayınlandı. Pazar akşamları ekrana gelen izleyenleri ekrana kilitleyen dizi Hayatımın Aşkı 15. yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak? Nefes kesen sahneleri ile Hayatımın Aşkı 15. yeni bölüm fragmanı ve dizi hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde

Kanal D ekranlarında yer alan dizi Hayatımın aşkı izleyicisine ekran karşısında su gibi vakit geçirmeye devam ediyor. Hayatımın Aşkı bu hafta da yeni bölümü ile zaman kavramını yoksayacağımız bir bölümle ekran karşısına geliyor. Hayatımın Aşkı dizisinin 15. yeni bölüm ayrıntıları haberimizde yer alıyor.

Yapımcılığını Lucky Red Film & TV- Şebnem Aşkının gerçekleştirdiği dizi Hayatımın Aşkının başrollerinde ise, hande doğandemir ve Serkan Çayoğlu yer alıyor. Hayatımın Aşkı her Pazar akşamı yeni bölümü ile saat 20:00de Kanal D ekranlarında yerini alıyor…

HAYATIMIN AŞKI 15. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Gökçe, gelinlik provasında! Kaan ve Demir, Gökçe için karşı karşıya geliyor! Hayatımın Aşkı 15. Bölüm 4 Eylül Pazar akşamı saat 20.00de Kanal Dde!

HAYATIMIN AŞKI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Demir’in büyük sırrını ortaya çıkaran Gökçe’yi zor günler bekler. Gökçe’nin, Nesrin’le de yaşadığı talihsiz olay Demir’i çok sinirlendirir. Demir artık bir karar verecektir. Ya annesini dinleyecek ve Gökçe’yi hayatından çıkaracak ya da kalbinin sesini dinleyecektir. Annesini tedavi eden doktor, kendisinin liseden arkadaşı Nil’dir. Nil tam da Nesrin’in istediği gibi bir gelin adayıdır. Gökçe’ye kızgınlığı devam eden Demir bu süreçte Nil’le yakınlaşmaya başlar.

HAYATIMIN AŞKI SON BÖLÜMÜN TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ

Hikaye ve Künye
Gökçe, Ajans 237 Reklam ajansında çalışan hiç evlenmemiş bir kızdır. Bütün arkadaşları evlenmiş ya da evlenecek olan Gökçe’nin bu durum artık canına tak etmiştir. Uçarı kaçarı yoktur. Kendisine bir sevgili yapacaktır ve o adamda Ajans 237’nin sahibi Demir olacaktır. Demir’e giden yolda, Gökçe’nin müttefiki Kaan’dır. Hayatının aşkını bulmak için çıkılan bu zor yolda Gökçe, Demir ve Kaan hiç tahmin etmedikleri maceralar yaşayacaklardır.

Yapım: Lucky Red Film & TV
Yapımcı: Şebnem Aşkın
Hikaye : Şebnem Aşkın
Senaryo: Ekin Atalar – Gökhan Horzum
Yönetmen: M. Uğur Yağcıoğlu
Oyuncular: Hande Doğandemir (Gökçe), Serkan Çayoğlu (Demir), Berk Hakman (Kaan), Zeynep Eronat (Rezzan), Zafer Algöz (Hikmet), Sadi Celil Cengiz (Bartu), Avni Yalçın (Hulusi), Ayşegül İşsever (Nesrin), Deniz Barut (Eylem), Seda Türkmen (Sema), Murat Parasayar (Rahmi), İlay Erkök (Sezen), Gizem Terzi (Nilay) ve Yonca Evcimik (Yonca Evcimik)

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir