Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisi

Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisi Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisinden yeni bilgiler

Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisinin konusu ne? Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisinde hangi ouncular rol alıyor? Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisi hakkında tüm haberler

UMUDA KELEPÇE VURULMAZ DİZİSİNDEN YENİ BİLGİLER

FOX’un yeni sezondaki iddialı dizilerinden olan Umuda Kelepçe Vurulmaz’dan yeni detaylar ortaya çıktı.

Başrollerinde Begüm Birgören, Özde Özder, Mert Yazıcıoğlu, Burak Dakak ve Serdar Orçin’in yer aldığı dizinin yapımcılığını, yaz sezonunun sevilen işlerinden olan Yüksek Sosyete ve Aşk Laftan Anlamaz dizilerini yapan Bi Yapım üstlenirken, yönetmen koltuğunda ise daha önce Yılanların Öcü ve Yeter dizilerinin yönetmenliğini üstlenen Cemal Şan oturacak. Çekimlerine başlanılan dizinin senaryosunu ise daha önce O Hayat Benim’i kaleme alan Yekta Torun yazıyor.

Begüm Birgören’in hapishanede doğup, yetimhanelerde büyüyen İnci öğretmen rolüyle izleyicinin karşısına çıkacağı dizi, farklı hayatlar yaşayan ve farklı suçlardan hüküm giymiş yedi mahkum gencin etkileyici hikayesini ekranlara taşıyacak.

Umuda Kelepçe Vurulmaz, Ekim’de FOX ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

FOX’TAN YENİ DİZİ: UMUDA KELEPÇE VURULMAZ

Fox Tv’nin yeni sezon için hazırladığı iddialı dizilerden birisi de Umuda Kelepçe Vurulmaz Dizisi. Umuda Kelepçe Vurulmaz Dizisi Cast çalışmaları devam ederken oyuncu kadrosu da netleşmeye başladı.

Fox Tv de Ekim ayında izleyicisi ile buluşması beklenen dizide daha önce Kaçak dizisinde rol alan Begüm Birgören, Kehribar Dizisinde rol almış olan Özge Özder, ve geçtiğimiz sezon final yapan Karagül dizisinde rol alan yakışıklı oyuncu Mert Yazıcıoğu rol alacak.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir