Rengarenk 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Rengarenk 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Rengarenk Atv ekranlarında fırtınalar estirmeye devam ediyor. Son yayınlanan bölümde şoke eden sahneler ile izleyiciyi ekran başına kilitleyen Rengarenk dizisinin 8. bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Rengarenk dizisi hakkında merak edilen tüm soruların yanıtları haberimizde yer alıyor.

Rengarenk başrollerinde Selin Şekerci ve Kaan Taşener gibi iki başarılı isme yer veriyor. 8. bölüm fragmanı henüz yayınlanmayan Rengarenk son yayınlanan bölümüyle izleyicileri ekran başına kiitledi. İşte Rengarenk dizisinin tüm detayları…

RENGARENK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Rengarenk dizisi son bölümünde, bir yanda aşka inancını yitiren Can, diğer yanda ülkenin şöhretlerinden Renkin hikâyesi! Can, sonunda Renkin gerçekte ünlü bir yıldız olduğunu öğrenmiştir. Bu gerçeği kendinden saklayan kim varsa gidip hesap sorar. Renk ise Cana kendini affettirmenin yollarını aramaya başlar. Tüm bunlar yaşanırken Aras, Can ve Renki kesin olarak ayıracak bir planın içindedir.Diğer yandan Sedefi, Yiğitten kıskanan Pars, Sedefe ilanı aşk eder. Sedef duydukları karşısında şaşırır ve Parsa ne cevap vereceğini bilemez.

RENGARENK 7. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Öte yandan Ege, kafeye müşteri gelmediği için maddi anlamda zor durumdadır. Bunu fark eden Neşe kendince bir plan yapar ve kafeye müşteri çekmeyi başarır. Ege ve Neşe giderek yakınlaşmaya başlamışlarken; yaşanan şok bir gelişme ile iş ve aşkları arasında seçim yapmak zorunda kalacaklardır.

RENGARENK HİKAYE VE KÜNYE

Yapımcı: NTC Medya – Mehmet Yiğit Alp
Yönetmen: Kerem Çakıroğlu
Senaryo: Ebru Hacıoğlu

Oyuncular: Selin Şekerci (Renk), Kaan Taşaner (Can), Ümit İbrahim Kantarcılar (Aras ), İbrahim Kendirci (Yiğit), Ferdi Sancar (Zeki Halay), İnci Türkay (Zerrin), Açelya Devrim Yılhan (Sedef) , Selin Yeninci (Neşe) , Merve Oflaz ( Saadet ) , Sertan Erkaçan (Ege) ve Cem Belevi (Pars), Şebnem Doğruer (Refika), Şükrü Türen (Mümtaz)

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir