No:309 dizisi 17. bölüm fragmanında Lale ve Onur birlikte

No:309 17. bölüm fragmanı ile herkesi ekran başına kilitliyor. FOX TVnin keyifle izlenen dizisi No:309un yeni bölümünde Pelinsu, Onurun peşini bırakmamaya kararlı. Fakat Lale de Pelinsuya savaş açıyor. No:309 17. bölüm fragmanı ve dahası haberimizde.

No:309 yeni bölümü ile ekrana gelmeye hazır. Çarşamba akşamlarının keyifle izlenen dizisi No: 309un yeni bölümünde Lale ve Onur ayrılık aşamasına gelirken, birbirlerini ne kadar sevdiklerini ve vazgeçemeyeceklerini anlıyorlar. Pelin Onurun peşini bırakmamaya kararlı. Peki Lale, Onuru Peline kaptıracak mı?

No:309 17. bölümü ile Çarşamba akşamı FOX TVde..

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Onur ve Pelinsu’nun bar çıkışı yakalanmaları ertesi gün manşet olur. Haberleri gören Songül , Lale’nin etkilenmemesi için haberleri saklamaya karar verir. Bu arada olayın iç yüzünü araştıran Songül, kızlarla işbirliği yapar. Songül’ün gazabına uğrayan Onur ise Lale’yle aralarındaki ilişkinin bozulmasından korkar ve olanları anlatmak için doğru zamanı bekler.

NO: 309 17. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

NO:309 OYUNCULARI

Lale Yenilmez-Demet Özdemir
Lale, 27 yaşında, saflık derecesinde iyi niyetli, yardımsever, fedakâr, dürüst, kendi halinde kimseye zararı olmayan ve çok doğal bir kızdır. Üniversitenin tarih öğretmenliği bölümünden mezundur. Yıllardır ne kadar çabalasa da atanamadığı için annesiyle çiçekçi dükkanında çalışmaktadır. Babasının daha ufak yaşlarda kendilerini terk edip gitmesinin ve 5 yıllık uzatmalı sevgilisi tarafından aldatılmasının yarattığı travmanın izlerini taşırken, aşka, erkeklere ve evliliğe olan tüm inancını kaybetmiştir.. Aslında kendine bile itiraf edemese de derinlerde bir yerde gerçek aşkın özlemini çekmektedir.

Onur Sarıhan-Furkan Palalı
Onur, 30 yaşında, Sarıhanlar Holding’in iki veliahdından öne çıkanı, kendini beğenmiş ama buna hakkı olduğunu düşünen, gece hayatını seven, pahalı ve lüks zevkleri olan, kibar, bir parça vurdumduymaz ve çapkın biridir. Amacı günün birinde holdingin başına geçmektir. Dedesinden öğrendikleri, aldığı eğitim ve hırslı yapısı dolayısıyla kısa zamanda ülkenin iş ve sosyete dünyasının kayda değer isimleri arasında yerini almıştır. Aşka ve evliliğe olan bakışı, zamanı geldiğinde yapılması gereken bir sorumluluktan ibarettir. Daha doğrusu bu, ailesine vermek istediği izlenimdir. Ancak Onur’un, bu müesseseye öyle kolay kolay geçmeye niyeti yoktur. Dedesinin vefatından sonra, vasiyeti doğrultusunda evliliğe biraz daha sıcak bakacaktır.

Pelinsu Yalın-İrem Helvacıoğlu
Güzel akıllı bir kız.. Annesi Şebnem tarafından büyük bir titizlikle zengin koca avcısı olarak yetiştirilmiş.. Son derece politik, işini bilen tuttuğunu koparan biri. Çocukken şişman bir kız olduğu için Onur’un kendisiyle dalga geçmelerinden dolayı ondan pek haz etmese de, içinde bulundukları ekonomik sıkıntıları aşmak için ona yakınlaşacak ve Onur’la evlenmek için elinden geleni yapacaktır.. Bu konuda en büyük destekçisi Onur’un annesi Yıldız olacaktır.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir