Kiralık Aşk 56. yeni bölüm fragmanında romantizm!

Kiralık Aşk 56. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamı ekrana gelen Kiralık Aşk 55. bölümde Ömer ile Defne arasında romantik anlar yaşanıyor. Star Tv ekranlarının sempatik dizisi Kiralık Aşk 56. yeni bölüm ile Cuma akşamı izleyici ile buluşuyor

Kiralık aşk 56. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Ömer Pamiri tehdit ediyor. Sempatik dizi Kiralık Aşkda yeni bölümde Ömer ile Defne arasında duygusal sahneler yaşanıyor.

Kiralık aşk, başrollerini Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Müjde Uzman, Seçkin Özdemir, Nergis Kumbasar ve levent ülgenin paylaştığı star TVnin 2015 yapımı Romantik komedi dizisidir.

KİRALIK AŞK 56. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Kiralık Aşk dizisi gerilimli bir finalin ardından heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Defne, son karşılaşmadan sonra Ömere içinde kalan her şeyi söyledi. Şimdi ise sıra Ömerde. Ömerin bundan sonraki adımı şaşırtıcı ve oldukça iddialı!

Ömer ve Pamirin arasındaki gerginlik giderek tırmanıyor. Defne etrafına duvarlar örerken, Ömer bu duvarların gerisinde durmaya ve arkadaş kalmaya niyetli değil. Köşeye sıkışan Defne artık rolleri belirlemek zorunda.

Diğer yandan şirkette işleri yoluna koymaya çalışan Ömerin imdadına can simidi Necmi yetişiyor. Bir de şirkette tadilat telaşı var. Tadilat tarihinde uzlaşma sağlanabilecek mi? Seda ve Sinan yakınlaşmasında yeni bir perde aralanıyor. Bir anda ortaya çıkan gerçek, bu gergin ortamı az da olsa yumuşatıyor.

Pamir rengini belli etti. Artık “bende oyuna dahil oluyorum” diyor ve kartlarını açıp Nerimana meydan okuyor. Nerimanın kumandası artık Pamirde! Koray yeniden dedikoduya çağ atlatacak bir performansta. İso ise yine fırtınalı sularda ve pusulası yine yüreği. Dükkana gelen sürpriz misafir İsoyu heyecana boğuyor.

Defnenin sürpriz cesaret gösterisi hepimizi şaşkına çeviriyor. Defne artık hiçbir şeyden çekinmez halde ve belki de hiç olmadığı kadar kendinde. Ömer ve Defne çıkmazında sizi ekrana kilitleyecek bu finali sakın kaçırmayın! Ve beklenen Defne Ömer karşılaşmasında kazanan aşk mı yoksa gurur mu olacak?

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir