İçerde 4. yeni bölüm ile Bu akşam Show Tv de

İçerde yayınlanmaya başladığı ilk günden beri reyting listelerinde üst sıralara yerleşti Sosyal medyada da sık sık gündeme gelen İçerdenin 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Celal Baba Merti cezalandıracak mı? Dinleme cihazının bulunmasından sonra Mertin sırları ortaya çıkıyor mu? İçerde 4. yeni bölüm ile yarın akşam Show Tv ekranlarında olacak

İçerde 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Güçlü yapımı tecrübeli oyuuncu kadrosu ile nefesleri kesen İçerde yeni bölümde sırlar açığa çıkacak mı? İşte İçerde 4. yeni bölüm fragmanı…

Yapımcılığını ay yapımın üstlendiği İçerde dizisi yeni bölümü için heyecan dorukta. Başrollerini Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinlerin paylaştığı İçerdenin 4. Bölüm Fragmanı yayınlandı.

İÇERDE 4. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

“İçerde”nin 3. bölümünde; Ömer’in, Davut tarafından infaz edildiği gece Sarp, Komiser Mert’in hayatını kurtarmak için kendi kendini omzundan vurmak zorunda kalır. Bu durum Mert’in ve Sarp’ın arasında sır olarak kalmak zorundadır. Mert kaçıp kendisini kurtarmaya çalışırken yaralı olan Sarp’ı, Davut o gece ormanda ölüme terk eder. O gece ormanda öleceğini düşünen Sarp’a son anda hiç beklemediği birinden yardım eli uzanır. Alyanak, otoparka yaralı halde gelen Sarpa birinin yardım ettiğinden şüphelenmektedir. Füsun bütün gece Sarpı aramıştır fakat ulaşamaz. Başına bir şey geldiğinden endişelenen Füsun soluğu Alyanakın otoparkında alır. Sarpın yaralandığını Füsundan gizlerler. Kebapçı Celal Sarpı gizli bir göl evinde tedavi ettirir. Onu yalnız bırakmayan Melekle aralarında duygusal bir yakınlaşma başlar.

İÇERDE MÜZİK LİSTELERİNDE DE ZİRVEYE YERLEŞTİ!

Ekranların yeni fenomeni İçerde, seyirciden tam destek alırken dizinin Toygar Işıklı imzalı muzikleri de buyuk beğeni topluyor. Prag Filarmoni Orkestrası tarafından çalınan jenerik muziği, geçtiğimiz gun satışa sunulduğu dijital platformlarda kısa surede en çok indirilen şarkılar listesinde 1 numaraya yukseldi.

Ay Yapımın, guçlu oyuncu kadrosu ve çarpıcı hikayesiyle izleyicilerin beğenisini kazanan dizisi İçerdenin muzikleri de en az dizinin kendisi kadar çok konuşuluyor. Dizi reyting listelerinde zirvedeki yerini korurken, Toygar Işıklının imza attığı muzikler de buyuk beğeni topladı.

Yaylı kayıtları Pragda gerçekleştirilen tum muzikler Prag Filarmoni Orkestrası tarafından icra edildi. Geçtiğimiz gunlerde dijital platformlarda satışa sunulan jenerik muziği çok kısa sure içinde zirveye yerleşti. Toygar Işıklının bestelediği dizinin tum tema muziklerinden oluşan soundtrack albumu ise çok yakında muzikseverlerle buluşacak.
Mert ormanlık alanda Parsın kaybettiği fotoğrafı buluyor. Pars kardeşinin hayatta olup olmadığını bilmiyorken, Mertin bu fotoğrafı bulup araştırma içine girmesi dizin 3. bölümüne damga vurdu. Show TVnin yeni dizisi 3.bölümü ile tüm gözleri üzerine çekmeyi başardı. Sarp ve Mert kardeşlerinin rekabeti ise büyük yankı uyandırdı. İçerdede Polis Akademisinde okuyan Sarp (Çağatay Ulusoy) ve Mert (Aras Bulut İynemli) kardeş olduklarından habersiz birbirlerine rakip olurlar ve heyecan dolu dizi bu konu üzerine kurulur. Peki İçerde 34 bölüm fragmanlarında başka neler var? İşte tüm detaylar

İçerde dizisi bu hafta yayınlanacak yeni bölümü öncesinde ekranlara gelen fragman ile yeni bölümünü tanıttı. Yeni bölümde Mert ormanlık alanda Parsın kaybettiği fotoğrafı buluyor. Pars kardeşinin hayatta olup olmadığını bilmiyorken, Mertin bu fotoğrafı bulup araştırma içine girmesi dizin 3. bölümüne damga vuruyor. Yayınlanan 3. bölüm fragmanının sonunda Mert, Sarpın yanına giderek gözlerinin içine bakmasıda bu haftaki bölümde bazı gizemlerin aydınlanacağının sinyalini verdi.

İÇERDE DİZİSİ GENEL HİKAYE

İçerdede Polis Akademisinde okuyan Sarp (Çağatay Ulusoy) ve Mert (Aras Bulut İynemli) kardeş olduklarından habersiz birbirlerine rakip olurlar. Sarp, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Yusuf tarafından Polis Akademisinden mezun olmasına bir hafta kala polislikten atılır.

Mezuniyet günü Yusufa silah çeken Sarp böylece daha önce hiç bilmediği yepyeni bir hayata adım atar. Bu yeni ve karanlık dünyada Sarpın en yakın düşmanı ise Akademinin diğer göz bebeği Mert olacaktır.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir