Kemal Doğulu İşte Benim Stilim yarışmasına dahil oluyor

İşte Benim Stilim yeni sezon için geri sayım başladı. Bazı yenilikler ile gelen keyifli yarışma programı Kasım ayında başlıyor. Sevilen yarışma programı İşte Benim Stilimin jüri üyesinde sürpriz bir isim dikkat çekiyor. Kemal Doğulu İşte Benim Stilime geri mi dönüyor? İşte Kemal Doğulunun İnstagram üzerinden yaptığı o paylaşım

İşte Benim Stilim Yarışması yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Son olarak Kemal Doğulunun aşk Kafe programının yayından kaldırılmasından sonra İşte Benim Stilim yarılmasının yakın bir zamanda yeniden ekranlara döneceği ifade edildi. İşte Benim Stilim yarışması ne zaman başlayacak? İşte Benim Stilim detayları haberimizde.
Ünlü Moda yarışması İşte Benim Stilim yeniden ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. İşte Benim Stilimin yapımcısı Caner Erdem eski jüri üyeleri Ivana Sert, Nur Yerlitaş ve Kemal Doğuluyu tekrar bir araya getirerek programı yeniden başlatma kararı aldığı iddia edildi.

İŞTE BENİM STİLİM NE ZAMAN BAŞLAYACAK? JÜRİ ÜYELERİ KİMLER OLACAK?
İşte Benim Stilim yarışmasının Kasım 2016 ayının ilk haftasında başlaması beklenirken TV8 ekranlarında yayınlanacağı iddia edildi. İşte Benim Stilim jüri üyeleri arasında ise Ivana Sert, Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu bulunacak.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir