Bana Sevmeyi Anlat 7. yeni bölüm fragmanında olaylar bitmek bilmiyor

Bana Sevmeyi Anlat dizisi yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile gündemden düşmeyen Bana Sevmeyi Anlat 7. bölüm fragmanında olaylar bitmek bilmiyor! Alper ve Leyla arasında romantik dakilara yaşanıyor

Bana Sevmeyi Anlat dizisi yeni bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam edecek. Merakla beklenen Bana Sevmeyi Anlat dizisi 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizide bu hafta, Alper ve Leyla arasında romantik anlar yaşanacak. İşte Bana Sevmeyi Anlat 7. bölüm fragmanında yaşanan romantik aşk sahnesi.

Ay Yapım imzalı Bana Sevmeyi Anlat dizisi yeni bölümü için heyecan dorukta. Ekranların hareketli dizisi Bana Sevmeyi Anlat 6. son bölümüyle geçtiğimiz hafta yayına girdi. Sevilen dizinin yeni bölüm fragmanının yayınlanması için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizdeki yerini alacaktır.

Başrollerinde Mustafa Üstündağ, Seda Bakan, kadir doğulunun yer aldığı Bana Sevmeyi Anlat 7. bölümü ile 14 Ekim 2016 Cuma akşamı Foxta ekrana gelecek.

BANA SEVMEYİ ANLAT 7. BÖLÜM FRAGMANI

BANA SEVMEYİ ANLAT 6. BÖLÜM ÖZETİ

Canan, Leyla’nın Haşmet’in nişanlısı olduğunu öğrenince çılgına döner. Haşmet’in bu gerçeği ondan saklamasını hazmetmesi kolay olmayacaktır. Artık Canan da oyunun içerisindedir. Salih Hakverdi’nin kaybı sonrası kendisini toparlayamaz. Leyla babasına destek olmak için Haşmet’in evine gider. Alper Leyla’yı Haşmet’in evinde görmesi ise ikilinin arasında üzeri kapalı bir gerilime neden olur. Alper Cihan’ın ajandasında yakaladığı bir ipucunun ardından giderken nelerle karşılaşacağının farkında bile değildir. Haşmet’in kardeşini ortadan kaldırttığını öğrenen İrfan ise boş durmayacak düşmanını en hassas yerinden kıskıvrak yakalayacaktır.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir