Beni Affet 1031. bölüm ile bugün Star Tv ekranlarında olacak

Beni Affet dün yayınlanan yeni bölümü ile yine dikkatleri üzerine çekti. Türkiyenin en başarılı günlük dizilerinden olan Beni Affet 1031. bölümde neler olacağı merak edilen konuların başında geliyor. İşte sevilen dizi Beni Affet yeni bölüm fragmanı ve detaylar.

Beni Affet yeni sezona başarılı bir başlangıç yaptı. Başrollerini Gaye Turgut Evin, Saim Karakale, Murat Danacı, Şeyma Korkmaz, Nusret Şenay, Ulviye Karaca, Zeynep Yasa, Ötüken Hürmüzlünün paylaştığı dizi yeni eklenen oyuncular ile ekran yolculuğuna kaldığı yerden devam ediyor.

BENİ AFFET SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bahar, birlikte hareket ettiklerini düşündüğü Onur’un Demir’e borç verdiğini görünce kafasında soru işaretleri oluşur. Onur ise Osman’la beraber yürüttükleri planını devreye sokar ve Demir, Onur’un ağına düşer. Mahir ve Kader, Ceylanı yurda yerleştirir. Ancak Ceylan’ın onlardan gizlediği hain bir planı vardır. Elif’in Ankara’ya dönmesiyle Umut mutluluğa boğulur.

Kendisini ihbar eden adamı yakalamak isteyen Sedat, gittiği yerde karşısında Cüneyt’i bulur. Cüneyt, Sedat’ın çevirdiği oyunları yüzüne vurunca Sedat ilk defa geri adım atmak zorunda kalır. Rahat bir nefes alan Cüneyt ve Feride birlikte güzel bir gün geçirmeye karar verirler. Osman, Yıldız’ın yanlış adımlar atmaması için Ünal’ın öldüğünü söyler ve kızını Ünal’ın sahte mezarına götürür.

OYUNCULAR

Feride Kozan-Şeyma Korkmaz

Cüneyt Kozan-Murat Danacı

Bahar Kozan-Gaye Turgut

Mehmet Kemal Kozan-Mert Altınışık

Eylül / Ayşe Güner-Gamze İğdiroğlu

Sevgi Kayacan-İlkay Kayku Atalay

Nazire Tekin-Zeynep Aytek Metin

Kader Kayacan-Ceren Yalazoğlu Karakoç

Yıldız-Zeynep Yasa

Ferman Ötüken Hürmüzlü

Osman Kozan-Nusret Şenay

Zühre Kozan-Ulviye Karaca

Handan Kurkrcu-Elif Sanli

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir