Tatlı İntikam 29. bölüm fragmanına göre; Sinan hapse düşüyor

Kanal Dnin sevilen dizisi Tatlı İntikam yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile gündemden düşmeyen Tatlı İntikam dizisi 29. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizide bu hafta Sinan hapse düşüyor! İşte Tatlı İntikam 29. bölümü ile ilgili merak edilenler

Yapımcılığını D yapımın üstlendiği Tatlı İntikam dizisinin yeni bölümü için heyecan dorukta. Tatlı İntikam 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Sinan hapse düşüyor; Pelin ile yol ayrımına geliyor! Sinan hapse düşüyor; Pelin ile yol ayrımına geliyor! Tatlı İntikam 29. Bölüm 5 Kasım Cumartesi akşamı saat 20.00de Kanal Dde!

Başrollerini Leyla Lydia Tuğutlu, Furkan Andıç, İlker Kızmaz, Zeyno Günenç, Ayşenil Şamlıoğlu ve Kerem Atabeyoğlunun paylaştığı Tatlı İntikam 29. Bölüm 5 Kasım Cumartesi akşamı saat 20.00de Kanal Dde!

TATLI İNTİKAM 29. BÖLÜM FRAGMANI

TATLI İNTİKAM 28. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Tatlı İntikam 28. son bölümünde Pelin, Sinanın bir kızla öpüştüğünü görünce kıskanır! Sinan, Pelinle arasına daha fazla engel girmesine müsaade edecek mi? Pelin, Sinanın bir kızla öpüştüğünü görünce alt üst olur. Belli etmek istemese de kıskanır. Sinanın açıklamasını dinlemez bile, kendisini gerçekten unuttuğunu düşünür. Diğer yandan, bir takım karanlık adamlar Filiyanın etrafında dolaşmaya başlar. Pelin, son derece tedirgin olur.

Sinan ise, uzun zamandır görmediği gizli dostuyla tekrar bir araya gelir. Barış da boş durmaz. Sinanın bulaştığı kötü bir şeyler olduğundan emindir. Onları ortaya çıkartmak için var gücüyle uğraşır. Peki Sinan, Barışın bir şeyler karıştırdığını anlayınca ne yapacak? sorusu Tatlı İntikam son bölümünde yanıt buldu.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir