Anne dizisinin minik yıldızı Beren Gökyıldız ne kadar kazanıyor?

Anne’nin minik yıldızı Beren Gökyıldız ne kadar kazanıyor? Minik yıldızın müthiş kazancı Anne dizisinin minik yıldızı 7 yaşındaki Beren Gökyıldız oyunculuğu ile tüm dikkatleri üzerine çekti.

Daha önce bir dondurma reklamında rol alan 7 yaşındaki Beren Gökyıldız rol aldığı Anne dizisinden bölüm başına 5 bin TL, aylık 20 bin TL kazanıyor.

Gökyıldız, rol aldığı dizide Cansu Dere ve Vahide Perçin ile başrolü paylaşıyor.

Yönetmenliğini Merve Girgin’in üstlendiği, senaryosunu ise Berfu Ergenekon’un kaleme aldığı dizi, annesinden şiddet gören küçük bir kızı evlat edinmeye çalışan bir öğretmenin hikayesini konu alıyor. Anne dizisi ilk bölümüyle sosyal medyaya damga vurdu. Anne dizisi Twitter’da akşamın en fazla konusu olarak TT listesinde bir numara oldu.

ANNE DİZİSİ TUĞÇE BEREN GÖKYILDIZ KİMDİR?

2009 yılında İstanbul’da doğan Beren Gökyıldız, ilköğrenim eğitimine devam etmektedir. 2014 yılında Kocamın Ailesi dizisinde canlandırdığı karakterle izleyenleri kendisine hayran bıraktı. 6 yaşında olmasına rağmen oldukça başarılı bir performans sergiledi. Küçük oyuncu gelecekte iyi bir oyuncu olacağını kanıtladı. Gökyıldız, küçük yaşına rağmen oldukça başarılı bir performans sergileyince Show TV’de yayınlanan Güldüy Güldüy Show’da da rol aldı. Beren Gökyıldız Ekim ayında Star TV’de seyirci ile buluşmaya hazırlanan “Anne” adlı dizide Vahide Perçin gibi usta oyuncularla birlikte rol alıyor. beren gokyıldız

Şu anda Star TV ekranlarında yayınlanan ‘Anne’ dizisinde Melek Akçay karakterini canlandıran Beren Gökyıldız, Vahide Perçin ve Cansu Dere gibi isimlerle aynı seti paylaşıyor.

Gonca Vuslateri’nin “Çok sert sahnelerimiz oluyor Beren ile. Dram çekiyoruz ama çok gülen bir set. Ağır sahnelerde bir etkileniyorsun tabii, ama Beren benden daha fazla oyuncu. 9 yaşından beri oyunculuk eğitimi alıyorum, Beren kadar farkında olmadım bunun bir oyun olduğunun” dediği Beren adeta büyümüşte küçülmüş bir yıldız.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir