Bana Sevmeyi Anlat dizisinin yeni yayın günü belli oldu

Bana Sevmeyi Anlat’ın yeni yayın günü belli oldu Bana Sevmeyi Anlat’ın yayın günü değişti.Fox’un sevilen dizisi Bana Sevmeyi Anlat’ın yayın günü değişti.

Başrollerini Seda Bakan, Kadir Doğulu, Mustafa Üstündağ, Dolunay Soysert, Kadir Çermik, Mahperi Mertoğlu, Bihter Dinçel’in paylaştığı Bana Sevmeyi Anlat dizisi artık yeni gününde ekranda olacak. Muhteşem Yüzyıl Kösem’i Cuma akşamları yayınlama kararı alan Fox yönetimi, Bana Sevmeyi Anlat’ın ise gününü değiştirdi. Ay Yapım imzalı dizi,cuma akşamları yerine artık pazartesi akşamları yayınlanacak. Bu hafta son kez cuma akşamı ekrana gelecek ve 21 Kasım’dan itibaren de diğer Ay Yapım dizisi ‘İçerde’nin de olduğu pazartesi akşamları yayınlanacak.

Bana Sevmeyi Anlat, geçtiğimiz Cuma yayınlanan yeni bölümüyle Total grubunda 13. olabilmiş, AB grubunda ise 5. sırada yer almıştı. Bana Sevmeyi Anlat, yeni bölümleriyle 21 Kasım’dan itibaren her Pazartesi 20.00’de FOX’ta!

BANA SEVMEYİ ANLAT KONUSU NEDİR?

Leyla bebeği ile babası Salih’in evine sığınmıştır. Salih’in eşi Ayla, çocukları Hakverdi ve Simge ile zor şartlarda yaşamaktadır. Ayla ve Simge ile bir türlü yıldızı barışmayan Leyla için hayat gittikçe zorlaşmaktadır. Türkiye’nin saygın iş adamlarından Haşmet, aynı zamanda Salih’in patronudur. Bir iş ziyaretinde Leyla’ya ilk görüşte aşık olur ve evlenme teklif eder. Haşmet’in gizli dünyasından haberdar olmayan, Haşmet’e saygı duyan Leyla için bu teklifin anlamı aşktan ziyade, bebeği için güvenli bir gelecektir. İstanbul’da yaşayan Alper işinde oldukça başarılı bir restoran işletmecisidir. Ağabeyi Cihan ve eşi Berna’nın beraber geçirdikleri trafik kazası Alper için kırılma noktasıdır. Alper, küçük kızı ve iki yeğeni ile yeni bir hayat kurma mücadelesindeyken Haşmet’in restoranının başına geçer. Haşmet ve Leyla’nın düğününde beklenmedik bir şekilde yolları kesişen Alper ve Leyla için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir