Bana Sevmeyi Anlat 12. bölüm fragmanı yayınlandı!

Fox Tv ekranlarının ilgi ile takip edilen dizisi Bana Sevmeyi anlat soluk soluğa izlenecek bir bölümle daha ekranlara gelmeyi planlıyor. 12. bölüm fragmanları yayınlanan Bana Sevmeyi Anlat dizisinde sürpriz sahneler yaşanıyor. Bana Sevmeyi Anlat her Pazartesi saat 20:00de Fox Tv ekranlarında izleyici ile buluşuyor

Bana Sevmeyi Anlat son yayınlanan bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi. fox tv ekranlarında yayınlanan Bana Sevmeyi Anlat 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Nefesleri kesecek bir bölümle ekranlara gelecek olan Bana Sevmeyi Anlat Pazartesi saat 20:00de Fox Tvde.

BANA SEVMEYİ ANLAT 12. BÖLÜM FRAGMANI

BANA SEVMEYİ ANLAT DİZİSİNİN GÜNÜ DEĞİŞTİ!

Başrollerini, kadir doğulu, Mustafa Üstündağ ve Seda Bakanın paylaştıkları, ay yapım imzalı Fox dizisi Bana Sevmeyi Anlatın yayın günü değişti.

Almanyadan İstanbula yeni bir hayat kurmak için gelen bekar anne Leylanın ve dostu ile eşinin ihanetine uğrayan Alperin yollarını kesiştiren hikayesi ile ekrana gelen dizinin yayın günü, 11 Kasım Cuma akşamı yayınlanacak bölümününün ardından pazartesi olarak değişecek.

Bana Sevmeyi Anlat, 10 günlük bir aranın ardından 21 Kasım Pazartesi akşamı ekrana dönecek ve pazartesi akşamları yayınlanacak.

BANA SEVMEYİ ANLAT 11. BÖLÜM ÖZETİ

Hakverdinin dönüşü Haşmetin keyfini kaçırmıştır, Leylayı kaybetme korkusuyla yüzleşmektedir. Alper ve Hakverdi planlarını kararlı bir şekilde uygularken Alper, Leyladan uzakta durmakta zorlanmaktadır. Engin’in Ezgi için attığı adım ilişkilerini başka bir boyuta taşır. Leylanın Kaçak gelin olarak basında haberinin çıkması Cananı çıldırtırken, Haşmet için sürpriz bir kapı aralar. Canan’ı gören Salih için geçmiş yeniden canlanır. Kocasının durumundan habersiz olan Ayla ise sinsi planıyla Leyla ve Alper için tehlike çanlarını çalmaktadır.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir