Kısmetse Olur da bu hafta kim elenecek? 13 Kasım 2016 Pazar

Kanal Dnin heyecan dolu programı Kısmetse Olur haftanın finali ile yarın akşam ekrana gelecek. Heyecan dolu dakikaların yaşanacağı Kısmetse Olur finalinde kim elenecek? Hazal ve Semih arasındaki gerilim tırmanıyor. İşte Kısmetse Olur final fragmanı

Kısmetse Olur hız kesmeden devam ediyor. Semih ve Hazal ayrılığında şok bir gelişme yaşanıyor!
Hazal, ayrılık acısına dayanamayıp fenalaşıyor! Kısmetse Olur yeni bölümüyle Cumartesi 16.15te Kanal Dde!

Kısmetse Olur evinde tansiyon yükselten bir final gecesi yaşanıyor! Kısmetse Olur haftanın finali bölümü Pazar 00.15te Kanal Dde!

KISMETSE OLUR HAFTANIN FİNALİ FRAGMANI


KISMETSE OLURDA GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Dengelerin her hafta değiştiği yarışmada Pazar akşamı gitmesi istenen isimler gelinler evinde Ayça olurken damatlar evinde ise Aykut oldu. Kutudan “Çeki alan evini korur” notu çıkınca Ayça eve veda isim oldu.

Her hafta bir tartışmanın yaşandığı programa geçen hafta damga vuran olay eski iki yarışmacının kavga etmesi oldu. Geçtiğimiz sezon da programda yer alan Ayça ve Mehtap arasında kavga çıktı. İkili arasındaki kavganın büyümesi ve elle müdahalenin olması üzerine her iki yarışmacı da uyarı aldı. Eve ilk geldiklerin birbirlerine destek olan ikilinin arasındaki bağın kopma noktasına gelmesi diğer yarışmacıları da şaşırttı.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir