No: 309 Dizisinin 22. bölüm yeni fragmanında işler iyice sarpa sarar

No: 309 22. bölüm fragmanı yayınlandı. No: 309 yeni bölümünde Lale ve Onur, evliliği için sürekli engel çıkaran Yıldız ve Songül annelerine bir oyun oynamaya karar verirler. Bu krizin içinden çıkmaya çalışırken Lale için işler iyice sarpa sarar. İşte No: 309 22. bölüm fragmanı ve detayları.

FOXta yepyeni bir bölüm ile ekrana gelecek olan No: 309 22. bölümü için heyecan dorukta. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile gündemden düşmeyen No: 309 dizinin merakla beklenen 22. bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. No: 309 yeni bölümünde, Yıldız ile Songül arasında yaşanan gerilim, artık Lale ve Onurun canına tak etmiştir. Lale ve Onur, evliliği için sürekli engel çıkaran Yıldız ve Songül annelerine bir oyun oynamaya karar verirler. Bu krizin içinden çıkmaya çalışırken Lale için işler iyice sarpa sarar. Doğumu yaklaşan Lale ağır sancılara dayanamayıp bayılır.

Gold Film imzalı, başrollerini Furkan Palalı, Sumru Yavrucuk, Demet Özdemir, Nurşim Demir, ve Gökçe Özyolun paylaştığı No: 309 22. bölümü ile 16 Kasım Çarşamba akşamı saat 20:00da FOX TVde.

NO: 309 22. BÖLÜM FRAGMANI

NO: 309 22. BÖLÜM ÖZETİ

Ayrı ev konusunda tartışan Yıldız ve Songülü barıştırmaya çalışan Onur ve Lale ne yapacaklarını bilemezken yardımlarına Haluk yetişir. Hep birlikte, ikisini barıştırmak için bir plan yaparlar. Ama iki anne de inatçı olduğu için, işleri düşündüklerinden çok daha zordur. Bu arada ilişkileri mutlu devam eden Onur ve Lale, yaşayacakları eve karar verirler. Acaba annelerini barıştırıp, onları bu kararlarına ikna edebilecekler midir?

NO: 309 21. SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Haluk’un Onur ve Lale’nin ilişkisini sorgulaması yeni kararlar alınmasına sebep olur. Evlendiklerinde ayrı eve çıkacaklardır. Bu karar Yıldız dışında tüm aileyi mutlu eder. Yıldız buna engel olmak için planlar içine girerken Onur ve Lale yeni ev heyecanını yaşarlar. Bu arada doktor Onur ,Onur’la konuşmak için şirkete gelir.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir