Unutsam Sevmeyi dizisi konusu ve oyuncuları

Unutsam Sevmeyi dizisi konusu ve oyuncuları Gençlik dizisi Unutsam Sevmeyi’nin kadrosuna yeni isimler katıldı Unutsam Sevmeyi dizisi konusu nedir oyuncuları kimler? Unutsam Sevmeyi dizisinden yeni haberler

Star TV’nin yeni gençlik dizisi Unutsam Sevmeyi’nin çekimleri başladı. ‘Ezra’, ‘Çilek Kokusu’, ve ‘Hanım Köylü’de rol alan Yusuf Çim, ‘Güzel Köylü’ ve ‘İstanbul Sokakları’nda rol alan Gizem Karaca ve son olarak ‘Muhteşem Yüzyıl’da oynayan Merve Boluğur’un başrollerini paylaştığı ‘Unutsam Sevmeyi’ dizisi yeni yılda Star TV’de ekranlara gelecek.

Çekimlerine başlanan yeni gençlik dizisine Yusuf Çim, Merve Boluğur, Gizem Karacay’dan sonra ünlü oyuncu Hatice Aslan da katıldı. Hatice Aslan daha önce, ‘Lale Devri’, ‘Samanyolu’, ‘Bugünün Saraylısı’, ‘Ayrılsak da Beraberiz’ ve ‘Mayıs Kraliçesi’ gibi dizilerde rol almıştı.

Star TV’nin yeni yıl için hazırlanan dizisi ‘Unutsam Sevmeyi’ kadrosuna 3 yeni oyuncu!
Başrollerini Yusuf Çim, Merve Boluğur Dalkılıç, Gizem Karaca ve Hatice Aslan’ın paylaştığı yapıma, Ezel’in Kaya’sı Levent Can, Muhteşem Yüzyıl’ın Lüftü Paşa’sı Mehmet Özgür ve ‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’, ‘Unutma Beni’, ‘Yılanların Öcü’nde rol alan Servet Pandur dahil oldu.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir